Imi poate cineva sugera o alta alternativa la MACDRIVE?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.09.08

Imi poate cineva sugera o alta alternativa la MACDRIVE?
Doresc sa am drepturi de scriere din Windows pe partitile de Mac.
Va multumesc pentru support.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

hfs+ for window
20$ de la paragon…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Credeam ca si driverii din Bootcamp iti permit acest lucru…

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Perfect, am sa ma uit cum e Paragon-ul si daca imi place mai mult decat MacDrive-ul am sa il cumpar. Pentru luna aceasta mi-am propus sa imi achizitionez doua programe, unul deja il stiti si cel de al doi’lea este SmartBackup, care deja l-am cumparat cu 15$. Oricum mai astept pareri despre o alta alternativa la Macdrive. Inca odata va multumesc pentru suport!
Think Different & Be Original // Gandeste Diferit & Fi Original

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Mare grija,cand apare un update la bootcamp paragonul se strica si apare bsod.
Am discutat cu cei de la support si mi-au spus,dupa un update de bootcamp trebuie sa:
“Go to C:\Program Files\Paragon Software\HFS+ for Windows 9.0 and run install.reg then reboot computer, this should solve the problem.”

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
boboc - 01 Noiembrie 2011 03:48 PM

Mare grija,cand apare un update la bootcamp paragonul se strica si apare bsod.
Am discutat cu cei de la support si mi-au spus,dupa un update de bootcamp trebuie sa:
Dar strica ceva in sistemul de mac, paragonul?
“Go to C:\Program Files\Paragon Software\HFS+ for Windows 9.0 and run install.reg then reboot computer, this should solve the problem.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
code4power - 01 Noiembrie 2011 04:11 PM

Dar strica ceva in sistemul de mac, paragonul?

Paragonul mai rar. Winbowsul are prostul obicei să strice partiția apple.
Mai bine salvezi datele din win pe un hard extern sau stick.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Am mai zis-o si o mai zic. Prefer sa pot citi/scrie doar pe volumele NTFS din Mac, nu si invers. Pentru mine nu exista posibilitatea de a scrie pe volume Mac din Windows. Exista un singur soft, numit TransMac, dar ala din start nu vede volumul de sistem, le vede pe celelalte daca mai ai chiar daca sunt in format HFS+ journaled, dar cel de sistem din start nu-l vede si stie el de ce. Deci cazul Bootcamp, unde ai doar o partitie OSX si una Windows, nu prea ai ce face cu Transmac. De aceea fa-ti obiceiul sa salvezi intr-un loc anume pe care sa-l stii fisierele din windows pe care le vrei apoi in OSX si le preiei cu finder apoi. Daca ce salvezi din Windows vrei sa ajunga pe partitia Mac, tot din Mac vrei sa le folosesti, deci tot trebuie sa bootezi in Mac. E doar o alta abordare a problemei.
Si, atentie ca eu care am mai spus asta pe forum, am uitat de problema si am muscat-o din nou. Daca ai Paragon sau Tuxera si poti scrie pe NTFS, obligatoriu trece partitia NTFS in privacy in Spotlight, sa nu indexeze din ea. Altfel iti merge tot sistemul in reluare.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5