Am mai zis-o si o mai zic. Prefer sa pot citi/scrie doar pe volumele NTFS din Mac, nu si invers. Pentru mine nu exista posibilitatea de a scrie pe volume Mac din Windows. Exista un singur soft, numit TransMac, dar ala din start nu vede volumul de sistem, le vede pe celelalte daca mai ai chiar daca sunt in format HFS+ journaled, dar cel de sistem din start nu-l vede si stie el de ce. Deci cazul Bootcamp, unde ai doar o partitie OSX si una Windows, nu prea ai ce face cu Transmac. De aceea fa-ti obiceiul sa salvezi intr-un loc anume pe care sa-l stii fisierele din windows pe care le vrei apoi in OSX si le preiei cu finder apoi. Daca ce salvezi din Windows vrei sa ajunga pe partitia Mac, tot din Mac vrei sa le folosesti, deci tot trebuie sa bootezi in Mac. E doar o alta abordare a problemei.
Si, atentie ca eu care am mai spus asta pe forum, am uitat de problema si am muscat-o din nou. Daca ai Paragon sau Tuxera si poti scrie pe NTFS, obligatoriu trece partitia NTFS in privacy in Spotlight, sa nu indexeze din ea. Altfel iti merge tot sistemul in reluare.