Chineji mi-au hackarit contul de itunes. Acum ce fac?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Hello,
Am primit azi un mail de la apple cum ca:

Dear XX XXX,

Your Apple ID, ., was just used to download XXX from the App Store on a computer or device that had not previously been associated with that Apple ID.

If you initiated this download, you can disregard this email. It was only sent to alert you in case you did not initiate the download yourself.

If you did not initiate this download, we recommend that you go to iforgot.apple.com to change your password, then see Apple ID: Tips for protecting the security of your account for further assistance.

Regards,
Apple

Ok mi-am schimbat parola imediat pe linkul dat de ei in mail iforgot.apple.com dar acum cand deschid itunesul ma redirectioneaza automat catre itunes china si imi da o eroare in chineza. Daca dau ok imi da eroare ca nu se poate conecta la itunes si intra intr-o bucla daca dau ok de 10 ori ma duce la pagina de introducere a cartii de credit. Faza e ca contul este unul facut fara card, deci cand a incercat chinezu sa faca in app purchase nu a mers.

Acum intreb si eu ce fac? Dau mail la apple? Uit de contul asta? (dar nu vreau sa ma trezesc ca cine stie ce prostii a facut chinezu cu contu meu). Aveti idee?

Multumesc.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.02.09

incearca sa intri de pe alt calculator, ar trebui sa iti vada locatia actuala, Ro.

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Hmm, suna a tentativa de phishing. Ai verificat daca linkul din mail (cel cu iforgot.apple.com) duce intr-adevar pe un site apple ? Eu primesc mesaje asemanatoare dar cu bancile (ca mi-a spart contul si sa schimb parola). E posibil sa fi dat contul apple pe tava chiar tu chinezului.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07

pai daca dadeam click direct pe linkul din mail. dar m-am gandit si eu ca ar putea fi phising si am cautat pe net mai intai daca chiar asta este link apple. daca dai cautare pe google dupa iforgot.apple.com al doile link e de la store.apple.com/uk unde ai link catre situl asta si asa am intrat, nu am dat clic pe linkul din mail.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Ieri am intrat de pe mac pe contul de iCloud pt mail si imi apare ca trebuie sa fac update la userul de me.com dupa care ma trimitea pe pagina in care ma conectam in contul meu apple id, sau imi cream unul nou. M-am chinuit sa intru in cont si nu imi accepta parola. A trebuit sa dau recovery password si asta ma enerveaza f tare pt ca aveam parola aia de pe vremea MobileMe, nu ca acum cand trebuie una din litere sa fie capslock si sa contina si o cifra. Bine macar ca mi-am recuperat mailul me. Me sad :(

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB