ozenel - 04 Decembrie 2011 03:17 PM
Am fix aceiasi problema.
La mine a inceput asa:
- joi seara - bagat telefonul in PC pentru o sincronizare cu iTunes, chestie nefacuta de ceva timp si bateria s-a incarcat pana pe la 90%;
- de joi si pana vineri seara a disparut pur si simplu bateria, s-a terminat in nici 24 de ore de stand-by si cam o ora de utilizare iar vineri seara a zburat de la 40% la 15% in 4 ore, in conditiile in care inainte ma tinea in stand-by pana la doua zile si un pic cu 4-5 ore de utilizare fara sa ajunga la 20%;
- vineri spre sambata noaptea l-am lasat sa se descarce complet;
- sambata dimineata l-am incarcat la 100% de la priza;
azi, la 22 de ore de stand-by era la 68% si face fix chestia cu timpi identici la stand-by si la utilizare. WTF???
nu cred ca iOS 5 e de vina pentru ca eu am 4.3.
aaaaaaaa
imi ies din minti cu aifonu p*z*ii !!!
iar face aceiasi figura cu timp stand-by = cu cel de utilizare si tot merge ceva la GSM.
deci baterie pusa la incarcat pe la 10% scoasa de la incarcat la 100% dar suspect de repede…nu mai stiu cat ca am atipit intre timp si nu am fost atent la cat l-am pus la incarcat.
acum stau la PC si tot baraie boxele intr-una ca si cum as vorbi la telefon. totul este oprit…toate aplicatiile, toate serviciile.
am vrut sa ii bag mintile in cap… fac un apel la 415 si astept sa se intample ceva…dar nimic.
dau sa inchid si tot “ending…” cam un minut….ies si intru iar in telefon, apeleaza singur la 415.
aaa…da?
restart…merg toate la fel…inclusiv timpul de utilizare vs timpul de stand-by.
daca sunt sunat, nu suna si il pot folosi. daca sun, la mine nu zice decat “calling…” in timp ce la celalalt capat suna…daca se raspunde eu nu am nicio modificare…
offff