1 din 3
1
iPhone 4S la operatorii din Romania
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.12.07

Oficial 11 Noiembrie data de lansare 4S in Romania.

Semnătură 

Why I choose a mac:
1. It stops me from drinking.
2. It stops me from smoking.
3. It stops me from biting my nails.
4. It stops me from swearing .
5. It stops me from eating too much.

I mean this honestly!! No waiting, No Install hassles, no Product verification!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07
Adrian Farcasanu - 01 Noiembrie 2011 02:19 PM

de unde ai aflat? si cine il lanseaza primii Connex sau diALOg?

trebuie sa imi innoiesc abonamentul la connex si snt curios cat o sa coste 4S-ul de 32GB la un ab de 80 euro pe 2 ani

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

De pe pagina oficiala apple http://www.apple.com/pr/library/2011/11/01iPhone-4S-Arrives-in-Hong-Kong-South-Korea-on-November-11.html
Nu stiu care vor fi primii Voda/Orange/Cosmo dar din moment ce nu mai au restrictii se prea poate toti sa scoata o oferta.

Semnătură 

Why I choose a mac:

I mean this honestly!! No waiting, No Install hassles, no Product verification!!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Adrian Farcasanu - 01 Noiembrie 2011 02:19 PM

Aha, deci tot de atunci o sa se asigure si garantia /service la 4S in Romania.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Preturi la operatorii nostri:
Orange
Vodafone
Pentru Cosmote nu am gasit inca preturile.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07
altero - 04 Noiembrie 2011 09:42 AM

Preturi la operatorii nostri:
Orange
Vodafone
Pentru Cosmote nu am gasit inca preturile.

Frumos…i-am sunat acum pe vodafonisti sa le spun ca vreau renegocierea abonamentului care imi expira in Mai pt ca am contract corporate si vreau un iPhone 4S si cica o sa transmita mai departe dar nu crede ca se poate, ca mai sunt 7 luni din contract.

Raspunsul meu: o sa vad ce parere au cei de la Orange dc nu se poate la Vodafone. Teoretic, dc vreau un ab cel putin la fel de scump ca cel actual 90€, nu inteleg de ce nu ar fi posibil, ca sa ma tina in reteaua lor

Acum, astept. 7 zile, ca sa fiu sunat. Nu cred ca va iesi prea bine

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.01.11

Daca nici la un abonament de 90 de euro nu se poate…...nu prea mai ai ce sa zici. Urat din partea lor, dar nimic nou din pacate. Sunt curios de raspuns.

Semnătură 

“Any fool can use a computer.  Many do.”
-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.02.09

Stai linistit, nu prea cred ca o sa obtii ce iti doresti cu VDF, in ultimul timp au inceput sa dea niste tunuri de ma mir ca mai au clientii care ii au.
Prima teapa a fost cu mobile connect-ul care ave zile cand rupea fashul cu viteze de ordinul ” XX bps “, dar la aia nu am ce zice mi-au dat bucata cu contractul in mana - 500 E taxa de reziliere :-D :-D:-D:-D .
A doua a fost la prietena mea care avea doua abonamente de telefonie pe la vreo 15 Euro fiecare si s-a trezit cu extra-optiune de net activata in conditiile in care niciunul din telefoanele respective nu meritau sa intre pe net si ea nu ceruse asa ceva. Pur si simplu venea fiecare din abonamente cu aproximativ 5 euro mai mare. Timp de vreo cateva luni a platit pana a avut curiozitatea sa se uite pe factura sa vada de unde diferenta. De la *222 a primit explicatia ca “nu stim ce s-a intamplat, a fost o eroare de sistem probabil” ...asa ca, “da,da ...sa suji **** de ziua ta”....o saptamana mai tarziu a portat ambele numere pe Orange. Vodafone nu a facut nici cel mai mic gest sa isi ceara scuze sau sa faca retur la banii luati in plus pe lunile respective, dar au avut bunul simt sa dezactiveze instant optiunea. Personal, am vrut sa imi modific abonamentul cand mi-am luat Iphone 4 in august si m-am izbit de niste preturi de mi-a picat fata. Asa ca am reziliat si am trecut pe orange. La acelasi abonament ca si pret, iphone-ul a fost la 1/2 din pretul de la Vodafone.
Deci, criza…nu-s bani dar ne si doare in fund de clienti.

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.03.09

Dupa zeci de telefoane, mailuri faxuri intr-un final am reusit sa dau o precomanda la un iPhone 4s la abonament vodafone destul de ok, pretul zic eu de bun simt 1600 ron la un abonament care nu trece de 80 - 100 ron acum astept telefonul cu nerabdare :X

Semnătură 

MacBook Air 11’ i5 128SSD
iPhone 6 16gb SpaceGry
iPod Shufle 1st and 4th
IPod Video 5.5th 80GB

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
LoveTrance - 04 Noiembrie 2011 05:37 PM

Dupa zeci de telefoane, mailuri faxuri intr-un final am reusit sa dau o precomanda la un iPhone 4s la abonament vodafone destul de ok, pretul zic eu de bun simt 1600 ron la un abonament care nu trece de 80 - 100 ron acum astept telefonul cu nerabdare :X

Scuze dar mi se pare enorm de mult 1600lei pentru telefon, in cazul in care platesti 80-100ron/luna abonamentul. Eu am la portocale abonament si cu trecere la abonamentul pentru iphone primesc telefonul cu 180euro si abonament de 120ron/luna…

Semnătură 

Why I choose a mac:

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

ce va ziceam mai sus:

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-10639062-vodafone-romania-minus-circa-334-000-clienti-trimestrul-trei-din-2011-veniturile-totale-crescut-insa-3.htm

totusi cunosc multi oameni care renunta/au renuntat in ultimele luni la Vodafone. Cu toate astea ei zic ca scaderea e din cartele pre-pay

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 09.11.09

acum ma mailuiesc si eu cu VDF pentru un iPhone 4S de 32 gb white pe care nu il au pe stoc si nici nu stiu cand o sa-l aduca. sper ca inainte de Craciun sa-l am. Doamne ajuta!

Semnătură 

13” MacBook Air 6.2, mid 2013, 1.7 Intel Core i7 Haswell, 8 Gb RAM, 250 Gb SSD + 1Tb external USB 3.0
iPhone 5, 32 Gb, black, iOS 7
iPod Touch 1st gen 16 Gb
21.5” iMac, 3.06 GHz, 8 Gb RAM, 240 Gb SSD OCZ internal + 4 Tb external, 256 Mb ATI Radeon 4650
iPad WiFi 16Gb, black
iPad 2 Wi-Fi+3G 64Gb, white
2xAirport Extreme Base Station
Airport Express
AppleTV 2nd gen

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

Ca si client VDF, m-ar interesa (vag) iP4s la fidelizare. Nu costa decat 500 de euro cu prelungirea pe 2 ani a unui contract de undeva la 20 euro pe luna.

Orange, pe de alta parte, ofera acelasi pret la fidelizare ca oricarui client nou—in jur de 200 de euro pt prelungirea contractului pe 2 ani cu abonament de peste 20 de euro. In plus, clientii existenti au prioritate la iP4s.

Eu, daca as fi azi la finalul contractului cu VDF, m-as porta fara sa ma gandesc de 2 ori.

PS. ca sa fiu fair, exact asa s-a purtat Orange acum un an cand a aparut iP4, motiv pentru care am trecut la VDF. Intre timp, Orange se pare ca a invatat ceva din propria greseala, in timp ce VDF tine mortis sa repete istoria.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

Dupa ce s-a anuntat ca la Orange vine pe 11 Nov, VDF a iesit la inaintare si il scoate la vanzare la magazinul dintr-un Mall din Drumul Taberei in seara de 10 Nov incepand cu ora 22.30.

Nu s-a schimbat nimic intre timp.
Clientul nou e mai important decat cel existent la ambele firme.
Si sunt diferente de abordare si intre reprezentantele operatorilor.
La Orange in Bucuresti, in 3 magazine diferite am auzit 3 variante de pret si de abonamente.
Inclusiv la intrebarea: “dar in reclama e 219 E cu ab de 20 E. La mine la ab de 29 E de ce e 290E?
R: Pai, sa vedeti ca de fapt era acelasi abonament dar se adauga o extra-optiune de 9 E.
I: Ok, atunci de ce nu e 219 E la ab de 29?
R: aaaa…pai…pentru ca asta e pretul…

asa ca… l-am cumparat de la reprezentanta din Buzau la pretul corect si am primit cadou si o husa care nu era buna :D :D :D :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

desi am zis ca o sa astept sa apara iPhone 5..sau 6…cum o sa se numeasca,parca mi-as lua un 4s smile
faza este ca de abia in martie pot prelungi contractul la Orange stiu ca nici morti nu trec peste clauza asta,desi eu unul nu vad de ce nu ar face-o…as fi legat inca 2 ani de ei smile
si daca astept pana in martie sigur o sa pot astepta pana in iunie-iulie cand presimt ca o sa primim o stire mare :D

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

tot asa ziceam prin iunie-iulie: astept sa iasa 5-ul,sa pot sa iau 4 mai ieftin. In august nu am mai rezistat.

Semnătură 

1 din 3
1