Fiti atenti faza: nici in ziua de azi nu am fost sunat de Vodafone, ba chiar am insistat eu si prin relatii am dat de unu care face oferte, si astept de 2 zile sa vina oferta
Intre timp a venit in schimb oferta de la Orange: sa pastrez abonamentul de la Vodafone inca jumate de an pana expira, si sa fac acum cu ei un abonament la care primesc reducere 50 euro lunar timp de 6 luni (pana expira contractul cu Vodafone) si sa iau iPhone 4S acum
Abonamentul pe care l-as semna cu Orange ar fi putin mai slab decat cel de la Vodafone, nu pt ca ar fi oferta mai slaba, ci pt ca eu am toti prietenii in Vodafone, si daca as suna toata luna de pe Orange in Vodafone, creditul primit ar insemna 1500 min lunar. In schimb daca as suna numai in Orange, as insemna lunar 3000 min
In cel mai pesimist caz, in care sun doar in retele straine, as avea 1500 min nationale, pe cand la Vodafone aveam 2000 mationale plus 300 in retea.
Inca un lucru nasol este faptul ca pana imi expira contractul cu Vodafone, va trebui sa folosesc alt numar Orange, si dupa 6 luni voi putea sa portez nr de Vodafone in Orange
Astept azi sa fiu sunat de Vodafone, sa vad ce oferta mai buna mi-ar putea oferi, desi eu cred ca nu voi primi nici macar un telefon. Multumire pt ca lunar le bag in cont 150-200€ (pt ca atat am factura) incepand din 1999
Ori cei de la Vodafone si Cosmote urmaresc forumul Macuser, ori coincidinta e uluitoare
Am primit in sf un tel de la Vodafone si imi trimit o oferta de abonament in 10 min. Faza e ca in timp ce vorbeam cu reprezentantul Vodafone, ma suna altul de la Cosmote LOL )
Acum astept si oferta lor cu un iPhone 4S, desi eu habar nu aveam ca l-au adus si ei
Something’s fishy about this
Ma indoiesc ca cei de la vodafone sau orange i-au anuntat pe cei de la cosmote ca vreau un nou abonament corporate. Sper sa nu fie farsa )
Au spus ca oferta Orange este una buna si nu pot face una asemanatoare. Bine PA!
A mai ramas si Cosmote, care imi ofera 2800 min nationale plus gratis in retea, dar ma costa 23€ abonamentul de net pe iPhone si urca pretul ab mai sus decat Orange deci nu merita. Le mai cer o oferta ca au potential, dupa care ma decid intre Orange sau Cosmote
Am semnat pentru 2 ani si un iPhone 4 16GB si un 4S 32GB ambele black
Sa te bucuri de ele! Daca VDF nu sunt in stare sa tina nici macar clienti ca tine, ce sa zic… Cinste Orange!
Merci
Imi pare rau intr-un fel ca dupa 13 ani nu mai au nevoie de mine ca si client, dar imi dau seama ca nu am pt cine sa imi para rau. Vodafone nu mai e Connex de multi ani
Au am abonament la Orange de pe vremea lui 3G. Bineinteles a expirat de ceva vreme (mai bine de un an jumate). Am luat 3Gs din State iar 4 din Franta. Anul asta ma duc sa reinoiesc la Orange si ce sa vezi 32Gb alb ma costa 650 Euro la abonament de 17 Euro (5 Voce + 12 Date).
Astia sunt nebuni : 650 Euro cu prelungire pe 2 ani ????
In aceste conditii o sa-l iau iar din state cu 749 $, adica 535 Euro. Cum 100 mai putin si fara abonament si deblocat ! WTF !!!
Problema este ca tot trebuie sa am un abonament de voce si unul de date. Sa ma portez la altii… ce obtin ? Sa raman la Orange care ma trateza cu c… ? Habar nu am.
Nu ma intereseaza sa il decodez pentru ca voi avea numerele vodafone portate in Orange, de ce as vrea sa il folosesc in alta retea? Dupa ce imi expira abonamentul, decodarea va fi gratis. Si daca vreau sa il vand pana atunci asta e, platesc.
Da, din pacate pretul unui iPhone la prelungirea abonamentului este avantajos doar la abonamentele De peste 30€
Daca prelungesti ab fara sa iei iPhone, ce alte avantaje iti vor face?
Tu oricum ai abonament mic. Cel mai ok este sa ai cartela cu multe numere in retea, si alegi reteaua in functie de cat de multi cunoscuti ai care sunt in aceeasi retea
Eu am fost obligat sa fac abonament corporate de grup, ca altfel nu cred ca as mai avea abonament. Dar pt ca vorbesc multe minute, as fi platit mai mult. Asa am unele facilitati cum ar fi gratis in grup.
Eu am mai avut la aparitia lui 3G un abonament pe firma pt un singur sim, pentru a lua 3G-ul pe care dadusem 13 mil la un ab de 20€, si nu eram incantat de Orange, din cauza ca mi-au refuzat 3G-ul la garantie pe motiv ca a fost scapat in apa.
Oricum ma saturasem de idiotii de la Vodafone pe care ii sunam sa imi activeze optiunea de sms-uri pt ca plateam lunar 1 mil numai pt sms-uri, imi spuneau ca au activat optiunea si voi plati 10€ parca pt 1000 sms-uri, si la final de luna aveam iar 1 mil pe sms-uri. Cand ii sunam sa cer explicatii imi spuneau doar ca nu am nici o optiune activata.
Vodafone in lume e o companie mare, in Romania niste idioti. Cum sa te astepti ca o companie internationala sa fie la fel in Romania ca in Spania sau Australia de ex, cand la aca companie vor lucra tot romani idioti?
Sunt si exceptii, dupa cum am avut norocul sa observ zilele astea la Orange
Eu sunt super multumit de orange, aveam abonament de 12 euro la ei, am sunat, l-am modificat la 29 euro, am intrat pe magazinul online, am comandat 4S de 16 gb, a costat 220 de euro si mi-a fost livrat vineri pe 11 dupa pranz.
Eu sunt super multumit de orange, aveam abonament de 12 euro la ei, am sunat, l-am modificat la 29 euro, am intrat pe magazinul online, am comandat 4S de 16 gb, a costat 220 de euro si mi-a fost livrat vineri pe 11 dupa pranz.
Tot pe la 11 vineri l-am primit si eu,de la orange. Sunt multumit de el, se misca mai bine decat iphone 4 si semnalul e ok. Eu mi-am luat alb de data asta, pentru ca imi place contrastul dintre display si carcasa, este mai..deosebit! Vad ca nu am probleme cu bateria deocamdata, asa incat nu stiu daca sa fac update la 5.0.1 sau nu!