hamilton - 15 Noiembrie 2011 07:24 PM
Sunt in stare sa tina..fara voia ta.
Din martie incerc sa inchei abonamentul la Vodafone, sun de 2 ori pe luna si imi promit ca ma suna inapoi da nici dracu nu ma suna.
Si ma trateaza ca un jeg, ca pe un nimeni.
Si cartela mea e de pin mijlocu aniilor ‘90 (scrie Connex pe ea !) si sunt membru Gold sau ce dracu. 
Fa cerere scrisa, pe care o semnezi, si fie mergi cu ea la un magazin Vodafone(eventual un nr de inregistrare), fie o trimiti pe email la nu mai stiu ce adresa, dar iti spun cei de la *222, fie prin fax, dar iar nu stiu nr pe de rost. Cererea trebuie facuta cu minim 30 zile inainte de data incetarii contractului.
Atentie insa, daca esti inca in perioada contractuala iti vor aplica fara sa te anunte taxa de reziliere pentru fiecare SIM, asa cum a fost prevazut in contractul initial(nu te anunta, doar te trezesti cu o factura astronomica de achitat…taxa acum e de 150 euro/SIM). Si nu ai ce sa mai faci apoi si va trebui sa o platesti, pentru ca ai semnat contractul initial, si apoi ai semnat si cererea de reziliere, prin urmare se presupune ca stiai foarte bine acest lucru.
Daca nu esti in perioada contractuala atunci rezilierea se va face automat incepand cu data trecuta de tine pe cerere. Iar daca nu se face, incepand cu acea data scoti simurile respective din uz, si nici nu le mai platesti nimic. Nu te poate obliga nimeni sa le mai platesti ceva dupa acea data, dar sa pastrezi copia dupa cerere sau faxul sau emailul.