3 din 3
3
iPhone 4S la operatorii din Romania
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10

Iphone 4s alb, 32 gb, pe prelungire ab de grup vodafone, 1900 ron. Pt prelungire am primit gratis un router fix cu 5 gb si un tel fix cu multe minute, 200 nationale si 50 internationale.

Azi dim am primit pachetele. Partea faina e ca telefonul este neverlocked. Cand mi-au facut oferta le-am cerut deblocarea imediata gratuita. Insa nu a fost nevoie. Am activat tel cu un sim de vodafone, nestiind ca e liber, apoi din curiozitate l-am “incercat” cu un sim de Orange. Merge fara probleme.

Pana acum sunt supermultumit de achizitie.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

De ce sa ti-l deblocheze gratuit daca il primesti la oferta? Cum ai reusit?

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member

Am sunat la 0372.02.44.44 - persoane juridice si le-am spus ca ma intereseaza un i4s alb de 16 sau 32 , ce oferta am. Le platesc cam 80-90 euroi/luna, client platinum. Mi-au spus pretul telefonului, am intrebat de deblocare si apoi le-am spus ca nu justifica , si mai bine il cumpar de la emag, sau evomag si reduc abonamentele la unele simple, mult mai ieftine. In momentul in care i-am spus asta tipa m-a intrebat ca daca reuseste obtina deblocarea gratuita mai sunt interesat…..
Cred ca acesti “ofertanti” au un target, ceva, ca prea a insistat la mine…

Oricum, ideea e ca iphone 4s, alb, 32gb…a venit neverlocked. De cum am scos cutia din colet am banuit asta ca nu scria nicaieri “terminal blocat in reteaua….....” asa cum scria pe cutia de la i4, anul trecut.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
K-man - 10 Noiembrie 2011 08:37 AM
Kevo - 09 Noiembrie 2011 07:18 PM

Portocala…o sa ma mut la Orange ca are vitamina C smile

Am semnat pentru 2 ani si un iPhone 4 16GB si un 4S 32GB ambele black

Sa te bucuri de ele! Daca VDF nu sunt in stare sa tina nici macar clienti ca tine, ce sa zic… Cinste Orange!

Sunt in stare sa tina..fara voia ta.
Din martie incerc sa inchei abonamentul la Vodafone, sun de 2 ori pe luna si imi promit ca ma suna inapoi da nici dracu nu ma suna.
Si ma trateaza ca un jeg, ca pe un nimeni.
Si cartela mea e de pin mijlocu aniilor ‘90 (scrie Connex pe ea !) si sunt membru Gold sau ce dracu. smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
dentimarius - 15 Noiembrie 2011 06:48 PM

Am sunat la 0372.02.44.44 - persoane juridice si le-am spus ca ma intereseaza un i4s alb de 16 sau 32 , ce oferta am. Le platesc cam 80-90 euroi/luna, client platinum. Mi-au spus pretul telefonului, am intrebat de deblocare si apoi le-am spus ca nu justifica , si mai bine il cumpar de la emag, sau evomag si reduc abonamentele la unele simple, mult mai ieftine. In momentul in care i-am spus asta tipa m-a intrebat ca daca reuseste obtina deblocarea gratuita mai sunt interesat…..
Cred ca acesti “ofertanti” au un target, ceva, ca prea a insistat la mine…

Oricum, ideea e ca iphone 4s, alb, 32gb…a venit neverlocked. De cum am scos cutia din colet am banuit asta ca nu scria nicaieri “terminal blocat in reteaua….....” asa cum scria pe cutia de la i4, anul trecut.

Ai noroc. Pe majoritatea 4S-urilor de la Orange scrie pe cutie ca ii blocat.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Dupa ce am semnat cu Orange, am facut cerere sa reduc abonamentul cu o treapta mai jos. Cand am semnat aveam 3 optiuni: 1000 min nat 53€, 2000 min nat 85€ si 3000min nat peste 100€. L-am ales pe cel de 2000 deci treapta inferioara ar fi de 1000min nat la 53€.

Eh, acum imi spun ca treapta inferioara inseamna reducerea ab cu 5€ si a minutelor cu 500 smile

O sa decodez iPhone-ul contra cost (50€ cred) si voi folosi nr meu Vodafone pana in mai cand il voi porta in Orange, si voi avea pe langa cele 9 simuri in grup inca 5 portate de la Vodafone. 14 nr care vorbesc gratis intre ele.

Jos palaria Orange. Hua Vodafone. Dc un fan Vodafone ca mine a ajuns sa se intoarca impotriva voastra, sunteti jalnici

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07
Kevo - 16 Noiembrie 2011 07:15 AM

Dupa ce am semnat cu Orange, am facut cerere sa reduc abonamentul cu o treapta mai jos. Cand am semnat aveam 3 optiuni: 1000 min nat 53€, 2000 min nat 85€ si 3000min nat peste 100€. L-am ales pe cel de 2000 deci treapta inferioara ar fi de 1000min nat la 53€.

Eh, acum imi spun ca treapta inferioara inseamna reducerea ab cu 5€ si a minutelor cu 500 smile

O sa decodez iPhone-ul contra cost (50€ cred) si voi folosi nr meu Vodafone pana in mai cand il voi porta in Orange, si voi avea pe langa cele 9 simuri in grup inca 5 portate de la Vodafone. 14 nr care vorbesc gratis intre ele.

Jos palaria Orange. Hua Vodafone. Dc un fan Vodafone ca mine a ajuns sa se intoarca impotriva voastra, sunteti jalnici

Specific ca la vodafone am facut cererea de reducere a abonamentului, sa nu se inteleaga gresit. La Orange voi avea 105€ credit lunar pt 65€ la 0.3 in retea si 0.7 in rest

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member
hamilton - 15 Noiembrie 2011 07:24 PM

Sunt in stare sa tina..fara voia ta.
Din martie incerc sa inchei abonamentul la Vodafone, sun de 2 ori pe luna si imi promit ca ma suna inapoi da nici dracu nu ma suna.
Si ma trateaza ca un jeg, ca pe un nimeni.
Si cartela mea e de pin mijlocu aniilor ‘90 (scrie Connex pe ea !) si sunt membru Gold sau ce dracu. smile

Fa cerere scrisa, pe care o semnezi, si fie mergi cu ea la un magazin Vodafone(eventual un nr de inregistrare), fie o trimiti pe email la nu mai stiu ce adresa, dar iti spun cei de la *222, fie prin fax, dar iar nu stiu nr pe de rost. Cererea trebuie facuta cu minim 30 zile inainte de data incetarii contractului.

Atentie insa, daca esti inca in perioada contractuala iti vor aplica fara sa te anunte taxa de reziliere pentru fiecare SIM, asa cum a fost prevazut in contractul initial(nu te anunta, doar te trezesti cu o factura astronomica de achitat…taxa acum e de 150 euro/SIM). Si nu ai ce sa mai faci apoi si va trebui sa o platesti, pentru ca ai semnat contractul initial, si apoi ai semnat si cererea de reziliere, prin urmare se presupune ca stiai foarte bine acest lucru.

Daca nu esti in perioada contractuala atunci rezilierea se va face automat incepand cu data trecuta de tine pe cerere. Iar daca nu se face, incepand cu acea data scoti simurile respective din uz, si nici nu le mai platesti nimic. Nu te poate obliga nimeni sa le mai platesti ceva dupa acea data, dar sa pastrezi copia dupa cerere sau faxul sau emailul.

3 din 3
3