Merg fișierele Powerpoint în Keynote și vice versa ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 24.12.10

Daca fac ceva pe powerpoint si ajung acasa merge sa vad ce am facut? In iWork ? Sau daca fac ceva acasa pe iWork merge sa il vad in alta parte pe windows in powerpoint?

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Keynote deschide fișiere PowerPoint, atât ppt cât și pptx. Invers nu, dar Keynote poate exporta în ppt și pptx. Dacă folosești iWork.com poți salva în cloud versiuni keynote, ppt și pdf simultan, pe care le poți apoi accesa de oriunde.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Aha, deci pot sa fac in keynote, sa bag pe un cd sau stick si sa ma duc sa il prezint in powerpoint, trebuie sa salvez fisierul ca ppt, altfel nu pot sa il deschid pe un pc?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Exact. Sau poți salva în cloud, în toate versiunile, și deschizi pe cea compatibilă, după caz.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Am inteles
Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
Teodor - 05 Noiembrie 2011 02:31 PM

Aha, deci pot sa fac in keynote, sa bag pe un cd sau stick si sa ma duc sa il prezint in powerpoint, trebuie sa salvez fisierul ca ppt, altfel nu pot sa il deschid pe un pc?

Poti sa exporti fisierul keynote in Quicktime interactiv si o deschizi in full screen cu PC. Avantaj: ai exact toate animatiile si tranzitiile din Keynote (pe care powerpoint nu le suporta); dezavantaj: trebuie sa existe Quicktime instalat pe PC-ul respectiv (Quicktime free este de ajuns, nu trebuie Pro).

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

...Off tocmai de acest lucru ma temeam smile) Eram sigur ca powerpoint nu suporta toate ‘‘chestile’’ din keynote.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu stiu tu in ce masura poti, eu folosesc prezentarile la conferinte nationale, internationale. De obicei se foloseste unul sau mai multe laptopuri PC. Eu fac prezentarea in keynote si o salvez atat in format Powerpoint cat si Quicktime si merg cu installerul de Quicktime for Windows dupa mine. Nu am avut probleme, l-am instalat pe laptopul unui coleg si am prezentat cu el. Quicktime-ul merge exact ca si keynote-ul. Interactiv, se schimba ce vrei tu la click sau in intervalul programat de tine in keynote. Nu se poate edita, dar nu ai neoie sa-l editezi. Acum am un Macbook Pro 15, early 2009, cu iesire video DVI si cu un adaptor de la DVI la VGA si nu am avut probleme cu nici un proiector, folosesc direct keynote. Toti ma intreaba cum am facut asta in powerpoint smile

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Scuze, a se citi, early 2008, 2009 sunt deja unibody

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Daca le salvezi ca filme h264 (extensie .mp4 sau .m4v) se pot vedea și cu VLC pe pc - dau nu ai control la slide-uri - merge exact ca un film.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP