Daca fac ceva pe powerpoint si ajung acasa merge sa vad ce am facut? In iWork ? Sau daca fac ceva acasa pe iWork merge sa il vad in alta parte pe windows in powerpoint?
Keynote deschide fișiere PowerPoint, atât ppt cât și pptx. Invers nu, dar Keynote poate exporta în ppt și pptx. Dacă folosești iWork.com poți salva în cloud versiuni keynote, ppt și pdf simultan, pe care le poți apoi accesa de oriunde.
Aha, deci pot sa fac in keynote, sa bag pe un cd sau stick si sa ma duc sa il prezint in powerpoint, trebuie sa salvez fisierul ca ppt, altfel nu pot sa il deschid pe un pc?
Aha, deci pot sa fac in keynote, sa bag pe un cd sau stick si sa ma duc sa il prezint in powerpoint, trebuie sa salvez fisierul ca ppt, altfel nu pot sa il deschid pe un pc?
Poti sa exporti fisierul keynote in Quicktime interactiv si o deschizi in full screen cu PC. Avantaj: ai exact toate animatiile si tranzitiile din Keynote (pe care powerpoint nu le suporta); dezavantaj: trebuie sa existe Quicktime instalat pe PC-ul respectiv (Quicktime free este de ajuns, nu trebuie Pro).
Nu stiu tu in ce masura poti, eu folosesc prezentarile la conferinte nationale, internationale. De obicei se foloseste unul sau mai multe laptopuri PC. Eu fac prezentarea in keynote si o salvez atat in format Powerpoint cat si Quicktime si merg cu installerul de Quicktime for Windows dupa mine. Nu am avut probleme, l-am instalat pe laptopul unui coleg si am prezentat cu el. Quicktime-ul merge exact ca si keynote-ul. Interactiv, se schimba ce vrei tu la click sau in intervalul programat de tine in keynote. Nu se poate edita, dar nu ai neoie sa-l editezi. Acum am un Macbook Pro 15, early 2009, cu iesire video DVI si cu un adaptor de la DVI la VGA si nu am avut probleme cu nici un proiector, folosesc direct keynote. Toti ma intreaba cum am facut asta in powerpoint