Ice_Man - 21 Noiembrie 2006 06:00 PM
De ceva timp am niste probleme foarte mari cu Mac mini-ul de la serviciu. Mai intai dadea semne de oboseala.. aparea imaginea aia cu semnul intrebarii cand boota. Apoi .. nu mai boota deloc. am reinstalat tiger.. si a mers.
Dupa o saptamana vad ca iar face probleme. am bagat hardware test.. si la Quick test… cica era ram-ul de vina. La testul prelungit.. au trecut cu brio toate componentele. Acum i-am pus alt ram, si cand intru in OS X, la Login Window se incarca bara aia.. si ramane blocata la capat cu mesajul “Starting Mac OS X” Ce naiba sa ii fac ?
- Hardware test, opțiunea lungă, adesea nu vede nimic nelalocul său, chiar repetat (dar, poate, da).
- Simptomele unui hdd pe cale de bușire totală sînt: merge greu, merge din ce în ce mai greu, apare tot mai frecvent rotița multicoloră, boot greu sau non-boot; după reinstalare merge ceva timp, apoi iar.
Simptomele descrise par a fi de hdd pe cale de bușire totală (presupunînd că memoria este OK). Pune alt hdd, fie și de probă, și te vei lămuri.