2 din 2
2
Probleme mari cu Mac Mini
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Hardware teeeesssstttt. Lung & repetat.
Uita-te ce zice Smart Reporting-ul

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Ice_Man - 21 Noiembrie 2006 06:00 PM

De ceva timp am niste probleme foarte mari cu Mac mini-ul de la serviciu. Mai intai dadea semne de oboseala.. aparea imaginea aia cu semnul intrebarii cand boota. Apoi .. nu mai boota deloc. am reinstalat tiger.. si a mers.

Dupa o saptamana vad ca iar face probleme. am bagat hardware test.. si la Quick test… cica era ram-ul de vina. La testul prelungit.. au trecut cu brio toate componentele. Acum i-am pus alt ram, si cand intru in OS X, la Login Window se incarca bara aia.. si ramane blocata la capat cu mesajul “Starting Mac OS X” Ce naiba sa ii fac ?

- Hardware test, opțiunea lungă, adesea nu vede nimic nelalocul său, chiar repetat (dar, poate, da).
- Simptomele unui hdd pe cale de bușire totală sînt: merge greu, merge din ce în ce mai greu, apare tot mai frecvent rotița multicoloră, boot greu sau non-boot; după reinstalare merge ceva timp, apoi iar.
Simptomele descrise par a fi de hdd pe cale de bușire totală (presupunînd că memoria este OK). Pune alt hdd, fie și de probă, și te vei lămuri.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Azi dimineata iar mi-a dat ca nu gaseste ce sa booteze. L-am desfacut si i-am pus alt ram. A luat-o. Daca mai face iar figuri.. e clar HDD de vina.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Pune softachele ala de văzut temperatura HDD-ului de mini. HDD-urile stricate de obicei se incing tare. Dacă stă mult peste 50°C ... altu ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05
psergiu - 23 Noiembrie 2006 09:47 PM

Pune softachele ala de văzut temperatura HDD-ului de mini. HDD-urile stricate de obicei se incing tare. Dacă stă mult peste 50°C ... altu ...

Menu Meters ala ? sau care ?

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Imi pare rau. gata, astea sint prostii! Daca e un G4 sau G5, DiskWarrior butabil. PM penrtru amaanunte.

2 din 2
2

‹‹ iMac nou      Display imac g5 ››