adevarul e ca steve jobs se cam saturase de google si de schmidt, care e o javra ca facea parte din apple board of directors si a copiat produsele apple ca un porc… android e o copie nereusita a iOSului
adevarul e ca steve jobs se cam saturase de google si de schmidt, care e o javra ca facea parte din apple board of directors si a copiat produsele apple ca un porc… android e o copie nereusita a iOSului
oh come on already, m-am saturat sa aud chestiile astea. era o directie normala a evolutiei telefoanelor. daca nu era google erau altii. apple au fost primii google followed. si apple are o lunga istorie de “furturi” dintr-astea. e ceva gen hotul striga hotu’!
problema e ca nu au brevetat nimic, apple i-a dat in judecata pt vreo 20de patente… exact aceleasi touch screen gestures ca pe iphone, nimic nou, nimic in plus, nimic diferit… aici e buba
(dincolo de faptul ca android e un rahat cu apa rece inutilizabil…)
Daca Siri se descurca sa ofere raspunsurile potrivite fara a se folosi de Google si de baza lor imensa de informatii, atunci da, marele G o sa aiba o problema in viitor. Altfel, daca Siri va fi doar o interfata draguta pentru a efectua cautari powered by Google nu vad problema. Eu tind sa cred insa ca Apple vrea sa se distanteze de Google cat mai curand posibil iar acesta este primul mare pas.