Am si eu o problema cu telefonul meu. Cand il conectez la laptop imi spune ca deja a fost conectatla 5 calculatoare si ca nu merge sa ii fac legatura. As dori sa stiu si eu cum pot sa o scot la capat. Multumesc fruumos.
Am si eu o problema cu telefonul meu. Cand il conectez la laptop imi spune ca deja a fost conectatla 5 calculatoare si ca nu merge sa ii fac legatura. As dori sa stiu si eu cum pot sa o scot la capat. Multumesc fruumos.
store->view account->deauthorize all.
apoi iti autorizezi contul pe pc-ul tau.ar trebui sa mearga.
Am rezolvat. Multumesc frumos. inca o intrebare pot sa fac cumva sa recuperez toate aplicatiile cumparate chiar daca nu am facut nici un back-up?. Multumesc frumos ptr raspunsuri
Deranjez din nou ... cand dau la app store imi apare un mesaj : your request could not be completed. “the item you’ve request is not currently available in the us store”. Nu stiu cum sa folosesc capture ca puneam o poza. idea e ca am interact sa schimb tara am pus america franta romania si apare la fel doar ca il loc de us spare tara care o schimb. Cum fac sa pot sa imi iau aplicatiile cumparate? si sa pot folosi iar app store?
contul tau e facut pe “us”, aplicatia nu e vizibila pe acel magazin. nu ai ce face, nu-ti mai face cont pe us daca nu stai acolo pt ca nu ai nici un avantaj.
ori astepti sa apara acolo (daca apare), iti iti faci un cont pe alta tara.
screenshot faci cu:
pe mac: command + shift + 3 (screenshot pe tot ecranul) sau command + shift + 4 (si iti alegi ce zona sa salveze)
pe iphone: apesi butonul de power in acelasi timp cu butonul de home.
Multumesc ptr faza cu screen la iphone stiam. Pai mi-am fct acum cont pe fr ca aici stau dar imi da aceasi eroare :( nu pot folosi itunesc. Multumesc ptr raspunsuri
il am de ieri, imediat dupa ce a aparut aceasta prblema. Ideea e ca eu nu am dat sa iau nici o aplicatie, asta s-a intamplat dupa ce am sincronizat iphone-ul cu mba.
Pai este evident ca aplicatiile care le-ai luat pana acum, nu sunt luate cu contul din Franta….asta fiind motivul pentru care nu poti sa le sincronizezi folosind acest cont.
Rezolvarea: pastreaza doar un singur cont. Daca aplicatiile din trecut le-ai platit, poti sa te loghezi cu contul respectiv (usa sau romania) si sa le sincronizezi sau le mai platesti odata prin contul din franta. Depinde care cont vrei a il folosesti mai mult. Daca aplicatiile erau gratis atunci mai ia-le inca odata folosind contul din franta, asta daca, inca odata, vrei sa pastrezi acest cont ca cel principal.