Sal to all.
Am un imac g5 de vreun an si a mers perfect pana acum.O singura data i-am facut repair disk cu cd-ul macosx si o verificare cu techtool unde mi-a gasit un bad sector in rest totul ok.Acum cateva zile am lucrat cu mac-ul si apoi am plecat vreo 2-3 ore , cand m-am intors am ramas stupefiat.O linie subtire orizontala era pe desktop.L-am restartat si nimc.Linia incepe din dreapta si merge pana la jumatatea ercanului, este alba.Acum impartim cealalta jumatate in 2.De unde se termina linia alba incepe o linie neagra (inchisa la culoare).Apoi spre cea de-a doua jumatete a celeilate jumatati incet incet dispare.Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat.
Va multumesc anticipat.
Cand fac screenshot-uri nu apare nicio linie.am incercat si cu alte rezolutii si absolut nimic.Cat despre calibrarea monitorului am umblat eu pe acolo dar fara rezultat.Si adevarul ca nu prea ma descurc cu chestiile alea…..as fi vrut un soft care sa-mi faca o calibrare automata sau macar o optiune pentru a reveni la calibrarea monitorului asa cum era la inceput.Si apoi sa merg cu el pana la Bucuresti e cam greu eu fiind din Focsani.Eu mai citesc un forum , e unul cu utilizatori din Italia.Si ceea ce mi s-a parut dubios e ca mai sunt vreo 2 sau 3 care au avut aceeasi problema cam in aceeasi zi cu mine sau la o diferenta de 1 zi.Si un alt caz l-am gasit pe http://www.apple.com pe la support era un utilizator care avea aceeasi problema si cred ca i s-a intamplat in aceeasi zi.
Va multumesc pentru raspunsuri si astept in continuare sugestiile voastre.
Serialul macu-ului meu face parte din aceasta grupa.
Multumesc celor care mi-au raspuns si care imi vor raspunde!
Si eu cunosc pe cineva care are mac-ul din seriile cu probleme. A cedat anul asta in iulie, la cam 2-3 luni dupa ce a iesit din garantie. Reparatia costa atunci in jur de 500 euro fara TVA. L-am anuntat si o sa se duca cu el la service. Defectul se vede in poza atasata.