Probleme mail - mobile me [smtp]
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 09.01.10

Salut,

Am o problema cu mail-ul mobil me si anume: nu pot trimite mail-uri, pot doar primi. Aceste lucru se intampla doar acasa unde am
AirPort Express cu IP static de la o retea de cartier. OSX Snow Leopard 10.6.8 / IOS 5 pe iDevice-uri. Pe nici unul din ele nu pot folosi
mobile me-ul. Mentionez ca celelalte conturi… yahoo, gmail merg fara probleme, pe aceelasi MacBook Pro. Iar in reteaua de la servici nu am nicio problema.
    Vreun sfat ceva… o parere pertinenta, va rog?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
SilviuD - 08 Noiembrie 2011 08:12 PM

Salut,

Am o problema cu mail-ul mobil me si anume: nu pot trimite mail-uri, pot doar primi. Aceste lucru se intampla doar acasa unde am
AirPort Express cu IP static de la o retea de cartier. OSX Snow Leopard 10.6.8 / IOS 5 pe iDevice-uri. Pe nici unul din ele nu pot folosi
mobile me-ul. Mentionez ca celelalte conturi… yahoo, gmail merg fara probleme, pe aceelasi MacBook Pro. Iar in reteaua de la servici nu am nicio problema.

iti blocheaza portul pe care se conecteaza emailul aia de la reteaua de cartier

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 09.01.10
Farfelkugel - 08 Noiembrie 2011 08:59 PM
SilviuD - 08 Noiembrie 2011 08:12 PM

Salut,

iti blocheaza portul pe care se conecteaza emailul aia de la reteaua de cartier

Si ce pot face? exista remediu? Ce trebuie sa cer la astia cu reteaua de cartier?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ceri deblocarea portului 25/TCP către smtp.me.com

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP