am dezinstalat driverul placii grafice (instalat de pe cd-ul creat de bootcamp) si acum brightness control functioneaza (cu driverul de windows)
ce as putea face? sa incerc driver de pe site`ul ati? sau din windows update?
am incercat reinstalarea driverului de pe cd si controlul luminozitatii nu functioneaza cu el.
Update: problema persista.
Tastele Fn+F1/F2 nu modifica luminozitatea display-ului in windows7. GUI apare pe ecran, dar luminozitatea nu poate fi modificata. Niciun alt control din windows sau din ati control center nu permite modificarea luminozitatii, insa tastele de volum de pe tastatura functioneaza perfect. (luminozitatea display-ului e blocata la maxim)
Problema apare DOAR daca folosesc QuickBoot, BootChamp sau orice alt fel de script pentru a restarta iMac-ul direct in win7
si NU apare daca dau restart normal si folosesc tasta Option pentru dual boot.
Din multiple cautari pe google am aflat ca utilizatorii rEFIt intampina aceeasi problema ca si mine si folosesc aceeasi rezolvare.
Ma interesa o modalitate mai practica de restartare a mac os catre win7, fara a bloca brightness controlul..
Am vreo alta varianta in afara de Option key pana la viitoarele Bootcamp Updates?