Am dat de necaz pe ipad 2
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08

Am pus iOS 5.0.1 si au inceput necazurile legate de aplicatia de mail, in sensul ca nu mai pot trimite si primi nimic, iar ce sterg, la o noua accesare a contului, tot acolo ramane. Am sters unul din conturi, dupa care l-am recreat… nu a trecut de verificare—> am sters toate conturile si va intreb pe voi daca aveti vreo idee ce e de facut

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08

Daca are vreo importanta, vorbim de doua conturi pe yahoo si de unul pe gmail.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Incearca un restore FARA sa restaurezi backup-ul dupa instalare (in iTunes selecteaza “as new”).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUZAU
Macuser din: 29.04.08

Pentru a nu mai deschide o alta discutie vreau sa va intreb daca este normal ca din cand in cand sa se inchida o aplicatie asa din senin? Am un ipad1 si ios 5.0.1, mentionez ca si pe 5 facea la fel

Semnătură 

Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un “mare” scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca “mare” a spus: “Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care oamenii sa reactioneze puternic, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!”
Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Depinde de aplicație - închisul “din senin” este de obicei un crash. Dă restart la iPad - mai face așa după restart ? Fă bug report la producător dacă tot așa face.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

este “normal” pt ca ipadu’ cel 1 are putin ram… nu e bug e feature :D
pe de alta parte, sunt si o serie de aplicatii scrise cu picioarele. un workaround e sa inchizi aplicatiile deschise anterior. ele nu ruleaza in fundal, dar iti ocupa ram (mai ales safari si facebook).

Semnătură 

fight apathy. or don’t.