pai cel mai sigur e un tiff 1/1 300 dpi (daca are si imagine) sau daca este facut in AI, fa-l .EPS, e mai sigur asa.
L-am photoshopat… Esti sigur ca vrei TIFF, 1/1, 300 dpi? Are 1,2 Gb… Am o versiune 300 x 100 mm de 12,5 Mb pe care o poti mari in Photoshop la dimensiunea pe care o vrei. O pun pe FTP
pai cel mai sigur e un tiff 1/1 300 dpi (daca are si imagine) sau daca este facut in AI, fa-l .EPS, e mai sigur asa.
L-am photoshopat… Esti sigur ca vrei TIFF, 1/1, 300 dpi? Are 1,2 Gb… Am o versiune 300 x 100 mm de 12,5 Mb pe care o poti mari in Photoshop la dimensiunea pe care o vrei. O pun pe FTP
mama ce mare e! si nu il pot lua, aia e beleaua. da-l la 1/5, poate iese mai mic. Sau EPS
Maine, cand ajung la birou… Daca nu avem nevoie de el joi, il vectorizez si ti-l dau AI, CDR, EPS… Oricum, vectorial pot sa ti-l fac 1/10 si sa-l maresti tu cat vrei (daca 1/1 o iesi prea mare). Vad eu, da’ luni, ti-am zis.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
draciax, intreaba producatorul…
daca e pe poliplan cu cerneluri de exterior (imprimat pe NUR, Vutek, Mutoh, etc) e suficient scara 1:10 la 300 dpi
banner-up se tipareste de obicei pe imprimante de rezolutie mai mare cu cerneluri pt interior (nu au nevoie sa fie rezistente UV) dar chiar si asa 1:1 la 150 dpi e arhisuficient…
de exemplu,
l-am luat eu pe cel facut de steji si 300x100cm la 150 are 400mega dar tif cu lzw are 35.
deci suficient.
incerc acum sa-l urc insa pe ftp down am 3Mbps iar up 20k….
stejiiiiiii, zi lu provaidaru….
Măi băieţi, Amenono are bannerul ăla vechi din poze. Ce rost mai are să vă chinuiţi cu altul nou? Vorbiţi cu el şi îl aduce dacă vine, sau îl împrumută altcuiva dacă nu poate să ajungă. Nu?
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
rong,
ce ziceam este ca de pe fetepeu tau pot sa descarc cu 3 Mega
ca sa pun ceva (cum fuse cazu cu benaru asta) urca doar cu 20-30k (ofisu ala a mers o idee mai bine ≈60k)
acuma, punem cazu ca am upload la birou prost…
da’ ce te faci ca daca intru de acasa pe fetepeu da la birou, trag tot cu 2-3 mega
MaC® - 26 November 2006 02:21 PM
incerc acum sa-l urc insa pe ftp down am 3Mbps iar up 20k….
stejiiiiiii, zi lu provaidaru….
Ba zi-i tu lu’ provaidaru’ tau. Dupa ce am instalat PureFTPd D.O.R.U.T.Z. s-a laudat ca descarca cu 200 - 250 k
deci inteleg ca D.O.R.U.T.Z. descarca (ia ceva) asa cum zic si eu ca iau cu 3 mega…
eniuei,
va rog inscrieri pt. o copie a dividiului butabil cu ProfesionalaUnealtăTehnică 4.5.1 (si intel)...
m-am “impiedicat” de ea aseara….
Mai fratilor va aprindeti degeaba… eu am luat maxim de la steji cu 400K ceea ce inseamna aprox 3Mbits/sec. Upload de la mine catre FTP nu am incercat.
Poate are Steji Download limitat si Upload nelimitat ( RDS practica asta ). Uploadul serverului = Downloadul nostru si de aceea merge bine! (Thanks God!). Daca are Download limitat (Uploadul nostru) se explica!