La 4 lei jumate prefer sa beau un pahar de vin bun, fir-ar sa fie!
Ce vin bun bei tu la 4 lei juma’? Io n-am gasit vin bun in Romanica, in magazine. Doar pe la particulari.
Pe cand cu berea nu prea poti sa dai gres.
Just, berea este o băutură, cît de cît alcoolică, dar care nu se poate falsifica. Ori e bere ori nu e bere. Poate fi bună sau proastă, dar dacă nu e bere se vede imediat.
Acuma, să știți, că nimeni n-a fost obligat să bea bere, au acolo, pe lîngă manele, și butoaie cu vin bun, alb și negru. Butoaiele alea sînt plasate, strategic, în apropierea toaletei.
Unii pot s-o dea greș. Eu. Am alergie la ceva anume din unele rețete de bere (la Tuborg în special), mai ales în sezonul rece.
Nu știu despre ce ingredient e vorba, dar începe să mă mănânce pielea pe la pleope, pe gât, e destul de neplăcut.
Unii pot s-o dea greș. Eu. Am alergie la ceva anume din unele rețete de bere (la Tuborg în special), mai ales în sezonul rece.
Nu știu despre ce ingredient e vorba, dar începe să mă mănânce pielea pe la pleope, pe gât, e destul de neplăcut.
Da, am uitat, unii fac șmecherii la conservanți. De aceea, singura bere adevărată e berea proaspătă, la cep, nu berea la sticlă. Păi dacă ai alergie la tipul ăla de bere, alege alt tip care nu-ți face alergie.
Gata. Văd că devenim beer forum.
Propylene glycol alginate e un stabilizator de spuma. Unele guri rele zic ca in berile de odinioara se folosea cadmiul pentru aceleasi proprietati. Beer is fun!