Ciprian Rusu - 22 Noiembrie 2006 06:56 AM
Vreau sa imi iau un mac, am tot auzit de ele dar nu stiu exact ce mi-ar fi potrivit.
Ce ar fi mai bun decat ce am eu acum: Compaq P4 cu 2GB ram. Il voi folosi in special la grafica: Photoshop, Ilustrator, Flash, etc.
Un mac mini ar fi suficient?
Si cam care ar fi ierarhia intre: G5, Imac, Mac Pro cu Intel. Ce este mai important intre CPU si RAM? Am buget de 1000 Euro, astept si oferte.
PS: Stiu ca am pus postul si la Cumparare dar as vrea sa aflu cat mai repede aceste informatii.
Multumesc
pai avand in vedere ca vrei grafica, ia in considerare ca daca vrei ultimul model de Mac, care este pe arhitectura Intel si necesita aplicatii Universal.. e o mica problemuta. Anume ca Adobe inca nu a lansat ce vrei tu Universal. Programele sunt planuite sa apara, zic ei, dupa feb.2007. L afel i cu cele de Flash..
anyways.. un conf. tun e ceva la modu un iMac de 20, 2 GHz, 2 gb ram. personal sunt multumit de jucarie, iar ca buget.. e ceva mai mult ca 1000, dar e inclus totul in pachet 
poti incerca un mini la banii aia, dar ai putea sa iei in considerare daca gasesti un imac la mana a 2a.