Al meu i4s alb luat de la vodafone online, nu avea nici o dunga neagra in jurul ecranului…..parca citisem pe undeva ca aceasta dispare in scurt timp, cica ar fi de la adezivul care fixeaza displayul…
Eu am luat folie de la Momax, si un silicon case transparent, ambele de la emag, daca am voie sa spun. Ambele pentru i4…
Folia vine protejata de o parte de o alta folie de protectie, iar pe exterior vine lipita de o alta folie mai dura cu rol de aplicator. Foarte usor de pus pe telefon, si fara nici o bula. Specific ca in plic sunt 2 folii fata/spate pentru i4/i4s, o laveta chipurile de microfibra, si un sticker pentru colectat firele de praf. Adik, teoretic, daca dupa aplicarea foliei raman fire de praf sub, desprinzand usor folia de la un colt, utilizand acest sticker se pot extrage acele fire de praf fara nici un risc pentru folie.
Case-ul de silicon e transparent, imbraca ff bine tel….apare o diferenta de aprox 1 mm, la nivelul tastelor de volum si la nivelul comutatorului de sunet/vibratie…Aceasta diferenta e de fapt diferenta de pozitionare a acestora la i4s fata de i4. 2 zile am stat asa, apoi m-a “zgariat” pe creier ideea de neperfectiune si am largit un pic decupajele din husa cu o lama de bisturiu de unica folosinta(de uz medical) luata din farmacie…
Folia si husa m-u ajuns in jur de 70 ron, un pret nesemnificativ in comparatie cu pretul telefonului.