Instalare aplicatii din AppStore folosind alt cont Itunes
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.10.11

Buna ziua,

Am un Iphone 4 Neverlocked, IOS 5.0.1 fara jailbreak si as avea o intrebare: Se poate instala o aplicatie (platita) downloadata in calculator pe alt Iphone (contul meu de itunes) ?

Mai exact un prieten a instalat o aplicatie din appstore si o are salvata pe calculator (fisierul .ipa). Pot s-o instalez si eu ? Apple semneaza aplicatiile downloadate din itunes ca sa nu mai fie folosite pe alt telefon ? Ma gandeam ca daca fac drag&drop; la plicatie pe contul meu ai apoi sincronizez aplicatiile, se instaleaza, dar nu stiu sigur daca merge.
Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.03.11

vei putea sa o copiezi in itunes-ul tau prin drag and drop dar cand vei incerca sa sincronizezi iphone-ul te va anunta ca aplicatia respectiva nu a putut fi instalata deoarece pc-ul tau nu e autorizat sa instaleze aplicatii ptr contul acela apple. poti autoriza pana la 5 pc-uri pe un cont. deci daca prietenul tau chiar vrea sa iti dea si tie niste aplicatii, trebuie sa te duci in itunes sus la meniu - store click pe authorize this computer. dupa aceea iti vor merge aplicatiile de pe contul lui

Semnătură 

iPhone 4 32GB (iOS 5.1)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.03.11

am uitat sa mentionez ca atunci cand dai pe authorize this computer trebuie sa treci userul si parola lui. datele lui nu raman salvate in itunes, adica nu vei putea sa downloadezi tu aplicatii de pe contul lui. sper ca am fost de ajutor, bafta

Semnătură 

iPhone 4 32GB (iOS 5.1)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.10.11

Ok o sa incerc. Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

sau poti alternativ sa o instalezi direct prin telefon, fara sa-i mai trebuiasca sa-ti adaugi calculatorul pe lista de dispozitive autorizate.
pt asta intri pe telefon in app store, dai scroll jos de tot unde o sa scrie contul tau, dai click pe el si faci sign out. te autentifici cu datele lui de itunes si o descarci (dupa care dai din nou logout si intri cu contul tau).
problema e ca o sa ai nevoie de parola lui de fiecare data cand apare un update al aplicatiei.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
zup - 16 Noiembrie 2011 11:01 AM

sau poti alternativ sa o instalezi direct prin telefon, fara sa-i mai trebuiasca sa-ti adaugi calculatorul pe lista de dispozitive autorizate.
pt asta intri pe telefon in app store, dai scroll jos de tot unde o sa scrie contul tau, dai click pe el si faci sign out. te autentifici cu datele lui de itunes si o descarci (dupa care dai din nou logout si intri cu contul tau).
problema e ca o sa ai nevoie de parola lui de fiecare data cand apare un update al aplicatiei.

cel mai bine asa

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

‹‹ Iphone 4s alb      Igo ››