da cel mai bine vedem maine in ziar
...chiar nu cititi Academia Catavencu !? k sa obisnuiti cu vrajeala lor
Tocmai, pentru ca citesc saptamanal ziarul stiu ca in pagina 3 toate sunt “pe bune”. Oricat de ciudat pare, dar pentru mine sursa principala de informatii scrise pe hartie e Catavencu, oricate mistouri ar fi in el.
In acest moment sunt 90%sigur ca MM foloseste un PB pe Zapp si Y! mess si ca discutia pe messenger aratata e reala. Maine cred ca voi fi 100%. Nu e prima oara cand il vad in poze cu un Mac (de fapt l-am vazut la stiri la TV nu in poze).
P.S. Nu numai ca exista mironmitrea ca ID dar a fost facut si in 17 Nov 2002 deci omu e utilizator de mult
Pentru cei care inca mai au indoieli despre veridicitatea articolului din Catavencu: intamplarea cu messengerul a fost FILMATA si difuzata de Antena 1 acum 5 minute. Am vazut cu ochii mei cum Mitrea scria ceea ce arata si in ziar. Deci nu e vorba de poze trucate.
Da mortal. Avea un PowerBook, cu Dock-ul asa cum vine din fabrica, nemodificat, nenimic ... si messengerul de la Yahoo, ala cu interfata oribila. ID: mironmitrea
Acum cateva minute cârnatul de mitrea a recunoscut la Realitatea TV, in direct, cu o voce plata, fara nici o problema, ca e adevarat…
Asta e clasa politica pe care o avem. Iar tinerii… eu zic ca-s mai rai!
stiu si citiva oameni din lumea teatrului care folosesc macintosh in munca lor, si sunt si altii care nu poarta calculatorul decit ca un accesoriu la moda…. pe unii ii vezi mai rar, altii te surprind cu alegerea lor
Pentru cei care inca mai au indoieli despre veridicitatea articolului din Catavencu: intamplarea cu messengerul a fost FILMATA si difuzata de Antena 1 acum 5 minute. Am vazut cu ochii mei cum Mitrea scria ceea ce arata si in ziar. Deci nu e vorba de poze trucate.
Tudore, eu cred că s‑a făcut prea mult tam‑tam pe tema Mitrea și Macintosh, închide – te rog frumos – tema asta. Eu sînt membru PNL de ani buni, dar nu m‑aș fi gîndit niciodată să fac din asta un subiect de presă... Și Academia este formată din mulți macuseri… Sper să nu ajungem la etichete de tipul macuser = deștept, moral, de caracter… a se vedea și tema macuser = gay culture…
Eu cred că macuser.ro și partidele politice sînt teme / subiecte paralele. Pot fi paralele doar în măsura în care mac-culture ar deveni o temă națională, ceea ce nu cred. Mac‑urile sînt, pur și simplu, niște calculatoare mai bune și mai solide, nu o nouă religie și nici o nouă Misa.
Pana la urma e imaginea Apple. Ce, v-ati fi bucurat daca aparea Marineru’ cu Apple?!
E un lucru bun, zic io, asa ca nu prea vad rostul discutiilor politice pe aici.
Pana acum nu am auzit nici o discutie publica iscata la nivelul asta pe aici pronind de la un mar.
Nu amestecati lucrurile. N-are-a face culoarea politica cu Apple, sau Mac-ul cu desteptaciunea. Este curios sa vezi un politician DE ORICE CULOARE cu un laptop Apple pentru ca stim ca statul cumpara numai PC-uri. Probabil ca Mitrea ar fi putut sa aiba un PC pe gratis, dar uite ca are Mac. Putea sa fie orice alt politician in locul lui, si tot m-as fi mirat. Probabil ca-i plac Mac-urile, bravo lui. Iar partea a doua a discutiei se referea la ceea ce facea Mitrea pe acel laptop - si asta nu are de-a face cu Apple. Suntem la Discutii generale, nu vad de ce n-am discuta si asa ceva.
Nu amestecati lucrurile. N-are-a face culoarea politica cu Apple, sau Mac-ul cu desteptaciunea. Este curios sa vezi un politician DE ORICE CULOARE cu un laptop Apple pentru ca stim ca statul cumpara numai PC-uri. Probabil ca Mitrea ar fi putut sa aiba un PC pe gratis, dar uite ca are Mac. Putea sa fie orice alt politician in locul lui, si tot m-as fi mirat. Probabil ca-i plac Mac-urile, bravo lui. Iar partea a doua a discutiei se referea la ceea ce facea Mitrea pe acel laptop - si asta nu are de-a face cu Apple. Suntem la Discutii generale, nu vad de ce n-am discuta si asa ceva.
- în 1998-1999, cît am fost primar al sectorului 3, am luat 2 imac-uri, ultima versiune la ora aceea, acum stau nefolosite. mă și mir că nu m-a luat curtea de conturi de ce și cum!
- îmi mențin părerea expusă mai acum 2 ore că politica și folosirea apple nu are ce căuta în forum, dacă totuși insiști, fă un thrread ”Romanian Politicians as Macusers” și sînt de acord… ca principiu….
Mai știu (multe) lucruri e interior politic pe care nu le expun aici, nu pentru că mi‑ar fi frică. Este o lucrătură asta cu mitrea macuser (deși poate fi macuser, asta chiar nu mă interesează în acest context). Dacă e macuser, să vină pe macuser.ro și să spună. Asta mi s‑ar părea normal și firesc, ca cetățean, nu ca psd member.