Intrebari iphone 4
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.11.11

Salutare,
Sunt nou pe forum si de curand am achizitionat si eu un iphone 4. Sper ca am postat unde trebuie si am sa va intreb cate ceva:
1. Se poate vedea anul fabricatiei telefonului si cate ore s-au vorbit de pe el?
2. Cum pot sa imi salvez toate numerele de telefon pe PC si dupa care sa le pot copia inapoi pe telefon, fara sa sincronizez telefonul cu anumite casute de mail

Va multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

1. http://www.trickyways.com/2010/05/how-to-check-iphone-manufacture-date/ - aceasta metoda nu poate fi folosita pe iPhone 4s si pe unele iPhone 4 fabricate recent datorita serial number-ului care are alta structura (include doar o cifra sau 2). Poti vedea cate ore are vorbite in settings/general/usage. Totusi, daca i-a fost facut restore datele s-au pierdut si nu exista alta metoda de a vedea aceasta informatie pe toata viata telefonului.
2. Conectezi iPhone-ul la iTunes, apesi pe numele lui in meniul din stanga apoi dai pe categoria “info” si selectezi de acolo ce vrei sa sincronizezi si ce nu.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.11.11

Mersi de raspuns, dar faza cu sincronizare o stiu. Ma gandeam ca exista o alta varianta

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Daca ai iOS 5 poti sincroniza cu iCloud ce vrei tu.