programe Freeware
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

am dat un search insa nu am gasit.. scuze daca a mai fost postat
iata un programel interesant
iFreete

P.S. el verifica si toate programele freeware instalate (cauta update-uri si le afiseaza ; cu posibilitatea downloadarii lor)
P.P.S este si pe apple.com aici

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
MaC® - 23 Noiembrie 2006 04:21 AM

am dat un search insa nu am gasit.. scuze daca a mai fost postat
iata un programel interesant
iFreete

P.S. el verifica si toate programele freeware instalate (cauta update-uri si le afiseaza ; cu posibilitatea downloadarii lor)
P.P.S este si pe apple.com aici

E simpatic dar e cam prost. Mi-am facut eu un app din Automator numit galerie, cu care iau toate pozele/wmv-urile de pe o pagina de net cu thumbnailuri, de exemplu de pe un site…. ahhh…. asta… cu multe poze colorate. El a gasit imediat ca-mi trebuie freewareul beta cu numele Galerie. Stupid i say.

Widgeturile App Update si Widget Update fac checkul pentru toate programele, nu numai free. Ca alternativa.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

daca inteleg eu bine, app update face asta:

Derived from the successful Widget Update, App Update enables you to check for updates to your share- and freeware applications at Apple, MacUpdate and VersionTracker.

ideea era ca iFreete acceseaza o baza de date cu freeware-uri (baza mica sau mare dpdv al utilizatorului…) si pe linga asta face “check for updates” la alea instalate deja.
Ca o face prost, raportind app-uri de automator - se poate….

eu ma gindeam ca e un pic mai comod decit sa accesezi versiontracker sau softpedia si sa filtrezi/cauti freeware-uri…

LATER EDIT:
iata explicatia cu “Galerie”
o coincidenta a numelui aplicatiei tale… wink

A, si mai e o chestie - buna zic eu. Ai buton de submit (daca folosesti freeware-uri care nu sint pe baza lor de date); astfel poti contribui la largirea bazei…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….