upgrade HDD MacBook!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.11.06

Salutare. De unde sa imi iau un hdd pt macbook si unde sa il trimit la montaj??? MacBook are doar o luna si este in garantie si nu as vrea sa pierd garantia ca imi schimb eu hdd. Vreau sa imi pun un hdd de 120.
Sugestii??

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu mi-am schimbat HDDul la NouMax(.ro). Au avut ei si HDD si am dus PBul la ei. Nu mai era de mult in garantie, dar banuiesc ca fac si in cadrul garantiilor.
Sau la iStyle.ro.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 25.07.06

Hdd-ul e user serviceable raspberry . La MACBOOK raspberry.
http://manuals.info.apple.com/en/MacBook_13inch_HardDrive_DIY.pdf

Semnătură 

If memory serves, Goldblum used a Mac raspberry

So, it’s safe to conclude the only Mac virus that ever existed saved the world from an alien invasion. wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

cavver are dreptate. Nu-ti pierzi garantia daca schimbi TU hardul. Totusi iti recomand sa urmaresti un ghid de la iFixIt si anume
http://www.ifixit.com/Guide/86.0.0.html

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Ciudat ca spuneti ca nu isi pierde garantia…chiar asa e?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dacă e luat din România trebuie citit contractul de garanție venit cu el. Dacă scrie acolo ca să nu-l desfacă - să nu îl desfacă. Dacă nu scrie, trebuie sunat de unde la luat și trebuie întrebat dacă se poate (citând și ce scrie la apple pe site). Dacă ei zic că se poate ... atenție la surubelnițe să se potriveasca PERFECT pe capul șurubului că altfel rămân urme vizibile.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
emipop - 23 Noiembrie 2006 06:50 AM

Salutare. De unde sa imi iau un hdd pt macbook si unde sa il trimit la montaj??? MacBook are doar o luna si este in garantie si nu as vrea sa pierd garantia ca imi schimb eu hdd. Vreau sa imi pun un hdd de 120.
Sugestii??

Păi dacă e în garanție în România, du-l acolo de unde l-ai luat, mai ales dacă nu ți-ai schimbat niciodată un hdd (deși am auzit că la macbook se schimbă teribil de ușor). hdd de laptop găsești destul de greu „la liber”, așa că fă comandă tot de unde ai luat mac-ul sau la noumax sau la istyle sau la transilaae…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Daca doresti o sugestie apropos de nume, recomandarea mea este Western Digital.

Later edit: oops, e vorba de macBOOK smile
Hitachi? Toshiba? Ar fi pacat sa fie sub 7400 rpm