Iphone 3g no Wi-fi
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Hunedoara
Macuser din: 24.11.11

Salutare tuturor, e prima oara cand postez pe aici si din pacate e pentru o problema.
Detin un Iphone 3G 8Gb la care am avut niste probleme cu modului charger si a trebuit sa fie modificat circuitul pentru a mai putea incarca bateria. Ei bine, modificarea acestui circuit l-a lasat “invalid” de conectarea la PC prin USB. Mai aveam o singura optiune pentru a transfera date intre cele doua terminale (PC-iPhone), si anume Wi-fi. Problema e ca nu mai merge. Nu imi mai gaseste nici o retea, doar foarte rar… si nici atunci nu se conecteaza la ea. Apare reteaua, o selectez, imi apare bifata dar nu apare icon-ul Wi-fi sus in statusbar. Iar pana la urma dispare si reteaua. Nu e de la antena, ca nu imi gaseste reteaua nici daca stau cu el lipit de antena router-ului.
Ii mai pot face ceva? Fara Wi-fi imi e cam inutil telefonul. Mai exista si alta cale de a transfera fisierele intre terminale? Gen, bluetooth?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.08.09

trebuie sa faci ceva absolut stupid dar o sa mearga. Reflow la cipul de wifi si gps. Iti trebuie folie de staniol, un pistol de aer cald si rabdare sa calculezi cate ceva. Practic scoti placa de baza, identifici cipurile de care vorbesc, o infasori in staniol si dai cu aer cald pe ea cam 30 de secunde apoi pauza 5 min si iar 30 de sec. Spun 30 de secunde la intamplare pentru ca practic trebuie sa incerci tu sa vezi cat de repede topeste fludor pistolul tau cu aer cald (poata sa fie si 5 secunde) Practic verifici si apoi mai lasi 2 secunde si aia e. Faci de 2 ori si gata. Apoi o sa iti mearga wifi. E stupid cum suna, dar o sa mearga.

Semnătură 

Mac, probably the best beer in the world!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.08.09

Il lasi sa se raceasca dupa aia, la temperatura camerei timp de 10 min cel putin. Nu il pui la geam ca e mai rece!!!

Semnătură 

Mac, probably the best beer in the world!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

Okay, multam` de sfat. Dar intrebarea intrebatoare e: nu risc sa stric si altceva prin asta? Adica, ce poate merge prost si care ar fi urmarile?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

A “inviat” Wi-fi, e activ si utilizabil de vreo 20min and counting. Data trecuta a tinut 3min si s-a dus, pana acum. Ce ar putea fi?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

A picat iar, si nu il mai gaseste…