Ma, sa fiu al naibii, ori sint eu prost, ori imi scapa ceva. Am instalat Tiger pe un G4 la 400. N-am putut vedea avi. Placa de 16 MB nu ducea Max Payne, nici Undying. De unde naiba atita performanta pe un G3 la 400?
se vede ca esti novice undying si max payne merg si pe un amarit de imac G3 350 cu 8 mb video….la fel si divx-urile.Se pare ca tie iti trebuie neaparat un G4 la 800 mhz ca sa vezi un divx.
Normal ca iti scapa…..Instaleaza Panther pune mplayer 1.0 si asta este tot.Distractie placuta.
se vede ca esti novice undying si max payne merg si pe un amarit de imac G3 350 cu 8 mb video….la fel si divx-urile.Se pare ca tie iti trebuie neaparat un G4 la 800 mhz ca sa vezi un divx.
Normal ca iti scapa…..Instaleaza Panther pune mplayer 1.0 si asta este tot.Distractie placuta.
Numai novice nu cred ca sint. Ma ocup de mac din 1992. Cred ca asta spune ceva. Sigur, am pus Panther pe un G3 cu 500 MBRAM. Si? Pai, DivXurile se vedeau cu dropuri la greu. Am instalat Tiger pe un G4 la 400. Pot sa te invit sa-l vezi. Dar admit ca nimeni nu le stie pe toate. As fi curios sa vad la altii.
Eu rulez DivX-uri fara probleme pe un G3 la 450 cu 500MB RAM. Un iMac from ancients times . Folosesc VLC. Merg inclusiv subtitrarile. Acum ceva vreme cand iMacul era al meu, nu al sotiei mai rulam diverse joace. E drept ca pana mai acum un an, avea 1GB ram. Intre timp l-am dezmostenit si pasat sotiei, macuserita de aproape juma’ de an.
Si eu am avut in primavara un iMac G3 450 (DV+) si mergeau perfect divx - urile (xvidurile mai greu, cu framedrops, formate mai comprimate h264/hdtv deloc). M-am jucat pe el o gramada, desi avea doar un ATI cu 8Mb RAM. A mers chiar si 4X4 evo2
Oricum, e admirabil ca si acum merg perfect ca si home system aceste masini vechi de 4-5 ani.
Incep sa ma enervez. Da, imac la 350 cu 512 MBRAM, ce, nu stie nimeni? Se poate instala, nu e nici o problema. Daca nu stie nimeni, mai bine parasesc acest post! Andries, abia astept sa-ti aduc niste filmulete, sa facem o proba, ca vorbele sint apa de ploaie! Dar daca face drop, promiti ca scrii aici, pe post?
omule 500 mb ram este mult ptr un imac g3 350 ca sa vezi divx-uri la 25 fps pe el decit sa aduci 2 divx-uri de la tine care merg numai pe G4 la 800 mhz iti aduc eu citeva mii ca sa te linistesti.poate ai probleme cu cele 2 filme de nu merg nici pe powermac G4 400 cu 512 ram…...sau poate este sigla de vina si tu de fapt ai un cpu la 40 mhz.
Filmele DivX/Xvid pot fi comprimate la diverse rezolutii, bit-rate-uri si encodari pentru sunet si imagine care necesita mai mult sau mai putin CPU.
Am in colectia mea filme câteva care am reusit sa le play-ez ok si pe un Pentium chior la 200 Mhz si altele la care am frame-drop pe un cpu de 1.4Ghz.
Daca nu faceți testele cu EXACT acelasi fisier - este irelevant.
iaru uite cum facem…...iau un powermac g3 la 400 mhz pe care merg divx-uri(cu proba)precum si undying,max payne,return to castle wolfenstein iar tu imi dai la schimb acel calculator G4 complet (512 ram,cd sau dvd-rom,16 mb video etc etc) pe care nu merge nimic din cele enumerate.CE SPUI? TE INCUMETI?...Vin eu la tine si platesc si transportul.
Esti in avantaj… treaca de la mine…....un calculator pe care merg toate cele enumerate mai sus pe ala stricat al tau.Poate descoperi de unde are atita performanta.
............PS: DEJA PLOUA LA TINE…...........
Nu pot sa ti-l dau, ca nu e al meu! Dupa cum ai vazut, am un ibook si un imac. Dar am sa aduc niste filmulete. Hai sa vedem. Dau eu berea! Iar cei 500 MBRAM i-am pus pe un imac g3, OK?
Nici pe asta nu-l pot da, ca l-am vindut acum 3 ani!
hai ma andries, nu te zburli asa…. poate o fi omu’ ocupat. eu sunt convins ca vrea sa afle care-i buba si va face tot ce-i sta in putinta pt a rezolva dilema. si sunt convins ca daca ai dreptate si-i vei demonstra ca a gresit undeva, nu se va supara. o sa-ti dea si o sticla de vin. ai si tu rabdare….