3 din 3
3
PowerMac G3 sau PowerMac 7300 cu upgrade la G4?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nenorocirea e ca am lucrat de miercuri dimineta de la 10 pina joi la opt seara, cu o pauza de patru ore. Nici timp de browser n-am avut. Apoi am cazut ca o palcinta. N-am avut timp de FUN. Daca sint apa de ploaie, atunci s-a spalat. Sper sa nu mai discutam niciodata. Pentru mine, ANDRIES, asta e un capitol inchis.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu a fost el prea elegant in exprimare… lasa si tu de la tine, multi sunt deficitari la acest capitol….eu zic ca ar fi bine, dpdv tehnic pt mica dar zglobia comunitate macuser, sa lamurim problema.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
ANDRIES - 01 Decembrie 2006 11:20 AM

iaru..vad ca nu raspunzi…...intradevar vorbele tale sint APA DE PLOAIE…...PENTRU MINE ESTI O PLOAIE TRECATOARE.

Te-ai cam enervat și nu se cade. iaru nu e omu’ pe care să te enervezi, mai ales că pariați pe ceva volatil.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ANDRIES - 01 Decembrie 2006 11:20 AM

iaru..vad ca nu raspunzi…...intradevar vorbele tale sint APA DE PLOAIE…...PENTRU MINE ESTI O PLOAIE TRECATOARE.

Cred ca pe site-ul asta n-a fost nimeni pina la tine care sa jigneasca gratuit un alt macuser. Ceilalti ma cunosc. De cite ori a fost posibil i-am ajutat (si am fost si eu ajutat). Dar sa ma faca apa de ploaie un om pe care nu-l cunosc… hm. Din acest moment, pentru mine, personal, esti bannat. Si cred ca, pentru amindoi, nu e nici o paguba.
P.S.: “intradevar” se scrie intr-adevar. Daca si la macuri stii la fel de bine, m-am lamurit!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI

Gratuit nu este…....dezinformezi in continuare…....faci pe victima…..ai uitat ce ai scris pe 26 nov ? (ca vorbele sint apa de ploaie).....SA-TI FIE RUSINE

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

OMG! Parcă mă uit la o muscă strivindu-se repetat de empire state building țipând: “Ești mânjit cu sangele meu! Să-ți fie rușine!”

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member

FARA CUVINTE….........ANDO
PS: In 2004 pe site erau 35-40 useri…...nu eram ANDRIES ci POPESCU.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member

........................................ORICIND SINT DISPUS SA DEMONSTREZ CE AM SCRIS DESPRE POWERMAC G3 400 MHZ…...........................

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hai sa o lasam balta. Nu era vorba de ce poate sau ce nu poate un calculator, ci de felul in care cineva vorbeste cu altcineva. Pentru huk si pentru ceilalti: mi-am exprimat o indoiala, am fost gata sa dau berea. Nu s-a putut. Asa ca nu era cazul sa fiu jignit, ca nu ne-am batut pe burta de mici. De aceea, eu, unul, nu mai am nimic de discutat cu acel domn. N-am jignit pe nimeni pina acum si cer acelasi lucru.
BTW:
1. este posibil sa pui 512 MBRAM pe un G3.
2. Exista codari DivX care, chiar cu cache la maxim, tot nu trec testul procesorului.
De acum, nu mai am nimic de adaugat pe acest post.

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRank
Jr. Member

......Interesanta strategie…..ai gasit un divX care merge numai pe G5…cred ca multi care au citit de la inceput au inteles mai multe.
      NICI EU NU MAI AM NIMIC DE ADAUGAT PE ACEST POST

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

Andries, faptul că lucrezi pe Mac de 20 de ani sau că ai fost printre primii useri pe forum nu îți scuză lipsa de bun simț.

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

3 din 3
3