Salut!
Brusc si dintr-o data iPhone-ul meu refuza cu incapatanare sa mai deschida pagini ca Twitter.com, wikipedia.org, instagr.am, getglue.com in Safari… Cum am ajuns sa incerc sa le deschid in Safari? Pentru ca aplicatiile nu isi mai updateaza timeline-ul/feed-ul… Totul a inceput de vreo 2-3 ore… Internetul functioneaza foarte bine; toate celelalte aplicatii se conecteaza la internet si isi updateaza feed-ul, timeline-ul etc… Ce este si mai ciudat este ca daca deschid site-urile mentionate mai sus in browser-ul Opera pt. iPhone toate merg! Fara nicio eroare!
Care sa fie problema?
Salut! Sigur a fost o problema pentru ca dupa cateva ore toate aplicatiile respective au functionat normal (Instagram, Twitter, GetGlue si Wikipedia - cel putin la acestea am observat eu ca era problema cu update-ul feed-urilor si timeline-ului)... La fel si in Safari s-au putut deschide fara sa apara eroare de conectare… Ori Orange-ul a avut vreo buba, ori server-ele Apple… Si cum eu nu umblasem ieri pe la nicio setare, nu vizitasem nici Cydia sa instalez vreun ceva, nici pe internet nu mai semnala nimeni vreo problema, intrasem un pic in panica…
Multumesc!
Seara buna, macuseri!
PS: Imi cer scuze pt post-ul de mai sus am apasat aiurea pe tastatura…