2 din 2
2
Mac/Pc wifi network trouble
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
iaru - 26 Noiembrie 2006 08:31 AM

Multumesc. Ma oftic. Eu stiu una si buna: mac la mac nu(ar trebui sa)-si scoate ochii! Apple, ma auzi?

Apple te aude daca decartezi ~$1000 pentru licenta de OSX Server smile

Ia sa le dai un ban si sa vezi ce te aud! smile

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.10.06

Inorog - confirm, dupa ce m’am intretinut 2 minute cu vrajitoru’ de network setup, totul se misca in parametri optimi. Merci! smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Inorog - 26 Noiembrie 2006 10:04 PM
iaru - 26 Noiembrie 2006 08:31 AM

Multumesc. Ma oftic. Eu stiu una si buna: mac la mac nu(ar trebui sa)-si scoate ochii! Apple, ma auzi?

Apple te aude daca decartezi ~$1000 pentru licenta de OSX Server smile

Ia sa le dai un ban si sa vezi ce te aud! smile

Ino!~

Bun asta inteleg. Dar eu nu sint server. La mine se string toate imaginile si textele pe care le preiau tehnoredactorii de la Catavencu. Inte timp, aici se lucreaza reclamele, fotografiile, se repara texte, se controleaza mailurile. Deci, hotarit lucru, nu am functie (nici pe hirtie) de server. Dar o limitare a intrarilor din PROPRIUL grup de software si hardware mi se pare cam ciudat, atita vreme cit ceilalti n-au limitari! In timp ce in Share points poti seta citi Win useri au acces, pentru mac, ciuciu! Mie, personal, mi se pare o slabiciune venita din meschinarie!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Din câte ţin minte, şi în Windows există acea limitare de maxim 10 useri conectaţi simultan.
EDIT: asta se întâmplă la IIS.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

In clipa in care am izbutit sa-i fac pe ceilalti machisti din redactie sa accceseze folderele de texte sau imagini, dar ca useri de Windows, am rezolvat problema. Numai ca, repet, mie mi se pare paradoxal. Nu ceream indurare sau scuze. Intebam daca e posibil sa sari de aceasta limitare (care mie mi se pare artficiala, si nu a sistemului, in general). Constat ca nu. La catavencu, probabil, ar trebui chiar un server dedicat. Numai ca am intilnit o treaba ff curioasa la Cotidianul, care m-a decis sa nu o incerc). Pe scurt, acolo 100 de calculatoare acceseaza un server linux. Ei bine, cind cele trei sau patru G5 dual acceseaza si ele serverul, parca le taie cineva aripile. Se inmoaie! La mine, cu 20-30 de clienti cuplati TOT TIMPUL si care mai si lucreaza pe hardul meu, nici nu simt! Asta-i tot.
Succes in intrecerea pe ramura!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
psalmplasma - 27 Noiembrie 2006 04:46 AM

Inorog - confirm, dupa ce m’am intretinut 2 minute cu vrajitoru’ de network setup, totul se misca in parametri optimi. Merci! smile

<fx=“Australian Accent”> No worries, mate!</fx> smile

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Iaru, voi cei cu Mac-urile din reţea, încercaţi iGet pentru transfer de fişiere.

Semnătură 

⌘-N

2 din 2
2