iWeb
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Salutări!

Am o întrebare:

Nu se poate ca o pagina de web generată pe iWeb pe o stație de lucru să o accesez de pe o altă stație de lucru să o modific sau orice altceva?

Problemă:

Mi-am generat acasă o pagina web. La birou, am dorit să o modific.
Degeaba am salvat-o și pe desktop, am transportat-o la birou, deoarece nici cum nu pot să o modific.

Mulțumesc anticipat.

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

~Library/Application Support/iWeb. Iei fisierul Domain cu tine si poti sa modifici ce vrei. Dupa care-l pui la loc, peste ala vechi.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dar pot să-l duc pe alt mac și pe urmă de acolo să-l public, renunțând la locația de acasă?

Nu vreau să-l mai pun peste îl vechi, doresc o migrare permanenta la birou, ca să pot actualiza site-ul când am nevoie.

Nu fac reclama, dar despre asta e vorba: bbt-romania.ro

E.

Nu discut cum arata, deoarece l-am făcut în 10 minute. Acum de la birou doresc să-l îmbunătățesc.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
interesantul - 28 Noiembrie 2011 10:34 AM

Dar pot să-l duc pe alt mac și pe urmă de acolo să-l public, renunțând la locația de acasă?

Da.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mulțumesc de ajutor.

O zi FB la macuseri! (și la ceilalți)

Semnătură 

Ladă cu multe mere….