Reduceri mari la aplicatii osx
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 12.12.09

http://zeroninetynine.com/?utm_source=MASBundle&utm_medium=Mail&utm_campaign=MacPaw

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

A premier collection of over 1000 classic, refined, designer and creative style fonts, including a 5-computer license to use the fonts in a variety of for-profit, commercial or personal projects across your organization. All fonts are available in OpenType® format and work in all applications including Quark, Adobe, Microsoft, iLife, iWork and more.

1$ + TAX (4.27 lei plătiți cu PayPal)

http://sites.fastspring.com/macware/product/fontpackpro?coupon=FPP1US

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Sergiule, dacă nu te superi, o să-mi spun părerea despre pachetu’ ăsta de fonturi:

Știam de oferta asta de vreo două săptămâni, și uite de ce nu am vrut să le dau nici măcar un dolar ăstora de la MacWare, care vând pachetu’:

- cele faine sunt clone și/sau imitații ale familiilor de fonturi consacrate – practic sunt copiate pardon, furate de MacWare sau de cine lucrează pentru ei. Judecați și voi dacă e etic să dai bani unor hoți (și nu sunt singurii – mai sunt și alții care se ocupă cu clonarea și vânzarea de fonturi);

- unde mai pui că fonturile nașpa (cele “neclonate”) sunt cam multe (deci nu vei vrea să-ți umpli hardu’ cu ele);

- încă o chestie: nu cred că au diacriticele românești “ș” și “ț”.

Pentru a vă edifica, vă pun linku către PDF-ul ce afișează fonturile din pachetu’ de 2000 de fonturi (pentru ăsta de 1000 de fonturi n-au PDF).

Câteva exemple de “clone” din pachetu’ de 2000:

Arias în loc de Avantgarde
Amena în loc de Bauhaus
Bristle în loc de Brush
Heckle sunt Neuropol modificate
Hezia sunt clone sau imitații de Handels-nu-mai-știu-cum
Nook sunt Neuropol modificate
Quasar e clonă de Neuropol (chiar le place fontu’ ăsta!)
Sepherin parcă-s imitații de Zapfino
Solane sunt tot Neuropol modificate (le-o fi dat Ray Larabie voie, dom’le, că fac cu Neuropol “ce vor mușchii lor” :D)
... etc – sigur mai sunt și alte clone, că nu știu eu toate fonturile care există.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Aşa e! M-am păcălit o dată de 10 dolari… Cînd am văzut ce mizerii erau acolo…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Bre ... pentru ochiul meu neprofesionist arată bine câteva din ele. Și cu licență. Patru lei. Da’ dacă ziceți voi că sunt câh ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Da,  alea clonate arată bine, da-s clonate, adică furate, așa că ce valoare are “licența” aia?  smile

În fine… uite un site care postează regulat promoțiile din lumea programelor de Mac: MacPromote.com. Foarte util.  kiss

‹‹ Black friday      Gogu și limbile ››