de ceva timp mi se intampla (cateodata) ca atunci cand apas pe home button sa mi se deschisa multi-taskingul de jos ca si cum am apasat de doua ori si invers cand apas de doua ori sa iasa imi apara home screen. este o problema de la el sau nu apas eu cum trebuie ? ))
3GS-ul lu sora mea face figuri din astea de 1 an jumate, deci moare incet, nu e graba
Si iPhone-ul meu (4) a inceput sa faca la fel de 2-3 luni. Chiar ieri s-a implinit 1 an de cand l-am luat.
Incearca sa pui 2-3 picaturi de alcool tehnic pe buton si sa apesi de multe ori pe buton. Dupa ce intra alcoolul in telefon sa tii telefonul cu ecranul in jos si sa continui sa apesi pe buton. Dupa 2-3 min alcoolul se va evapora iar butonul va functiona ca prin minune . Am facut eu la multe iPhone-uri si merge.
si eu am problema asta, am observat-o cam dupa 4 luni de la cumparare. l-a dus cineva la garantie cu problema asta? a primit un iphone nou in schimb? daca as sti ca da, l-as duce chit ca stau 2 saptamani fara el pana se intoarce din service. faza este ca nu face mereu probleme si s-ar putea dupa alea 2 saptamani sa mi se intoarca cu raspunsul “problema inexistenta” stiu ca am mai patit asta la orange cu 3gs-ul, l-am dus pe cel vechi in service, mi-au dat unul nou, care avea probleme cu ecranul, lasa urme, se vedea ca la un telefon care sta prea mult timp in ger. lor nu li s-a parut asa. poate am eu retina mai delicata
Incearca sa pui 2-3 picaturi de alcool tehnic pe buton si sa apesi de multe ori pe buton. Dupa ce intra alcoolul in telefon sa tii telefonul cu ecranul in jos si sa continui sa apesi pe buton. Dupa 2-3 min alcoolul se va evapora iar butonul va functiona ca prin minune . Am facut eu la multe iPhone-uri si merge.
Aş avea două întrebări:
- unde se găseşte acest alcool tehnic?
- nu rişti să “inunzi” şi locuri sensibile ale telefonului?
Eu am un iphone 4 de un an, in iunie am observat ca butonul home nu reactionizeaza cum trebuie, l-am trimis la service si l-au schimbat telefonul fara problema, deci merita incercat.
Eu am un iphone 4 de un an, in iunie am observat ca butonul home nu reactionizeaza cum trebuie, l-am trimis la service si l-au schimbat telefonul fara problema, deci merita incercat.
multumesc pentru raspuns. o sa incerc si eu chiar maine sa-l duc la service
Cu o luna sau doua inainte de sa faca un an am patit si eu asta cu iphone-ul. L-am dus in service si am asteptat o saptamana. Nu mi-a zis ce anume o sa faca, dar in cazul meu l-au schimbat.
deschide o aplicatie ”nativa” din iOS gen Clock, apoi apasa butonul Power…cand apare slide-ul de Slide to power off tine apasat butonul HOME pana se inchide aplicatia din background…apoi cancel la Slide to power off
ce ai pus tu acolo e metoda standard prin care poti inchide aplicatii (in caz ca s-au blocat), nu e nimic secret. daca ai impresia ca ti-a rezolvat ceva… e doar placebo.
si placebo vindeca intr-o proportie oarecare, de aceea este si folosit comparativ cu lotul caruia i se administreaza substanta activa…altfel ar lasa un grup sa nu ia nimic si unul sa ia medicamentul respectiv… lasand medicina deoparte, la mine a avut efect, si nu mai apas de 3 ori pe home ca sa ies dintr-o aplicatie.
La fel am pățit și eu cu butonul Home pe iPad http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/34896/
și prin metoda combinată:
- Power-off cancelat ca mai sus
- Rotit din vertical în orizontal și înapoi
- Pus cu fundul pe o suprafață plană și lăsat până intră în sleep
Am rezolvat-o. Butonul Home merge acum ca în prima zi.
Ciudaaaaaaaaaaaat.