2 din 2
2
problema home button
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

La “Today in iOS” am auzit urmatoarea solutie: bagi cablul de sync in iphone. Tii apasat butonul home. In acelasi timp cu apasarea rotesti de mufa de la cablu spre stanga sau dreapta usor de cateva ori. Ar trebui sa se auda un poc mic. In momentul ala dai drumul, scoti cablul si incerci butonul. Eu am incercat si pare ca merge. Sa vad cum va fi in urmatoarele zile.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Acuma no offence, dar asta mi se pare la fel de credibil ca si: baga cablul in el, fa 3 piruete in timp ce te tii de nas, si resofteazal.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.02.09

nu stiu de ce dar am impresia ca misti placa de baza in timp ce tii apasat butonul si se recalibreaza mecanic, adica se aseaza la loc. e o posibilitate

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10
trusk - 09 Ianuarie 2012 07:07 PM

Acuma no offence, dar asta mi se pare la fel de credibil ca si: baga cablul in el, fa 3 piruete in timp ce te tii de nas, si resofteazal.

Eu am auzit acum doua saptamani si abia acum im incercat. La inceput parea ca s-a rezolvat, dar acum parca e la fel ca inainte. Tot se activeaza double press in loc de single (uneori). Totusi e posibil sa fie ceva mecanic, poate n-am fortat eu destul. Whatever, era o idee, poate pentru unii merge.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.03.11

saptamana trecuta am bagat iPhone-ul in service, la orange shop-ul unde l-am dus le-am explicat problema cu home buton-ul ca nu prea ia comanda cateodata, cand l-au butonat cei de acolo logic ca mergea perfect, dar am insistat sa-l bage in service. am primit azi sms de la ei ca sa ma duc sa-mi ridic telefonul. nu stiam daca a fost schimbat sau nu. am avut inspiratia sa imi trec imei-ul pe site-ul apple la https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do si surpriza, daca cu 2 zile inainte imi arata detaliile de activare si garantie ale telefonului meu, acum imi spune “We’re sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced.” deci sunt posesorul unui iPhone nou. horay for me. cei care au probleme cu homebuton-ul, chiar daca nu face mereu gafe, va sugerez sa incercati ca mine sa-l bagati in service. multa bafta

Semnătură 

iPhone 4 32GB (iOS 5.1)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 21.08.09

Am bagat si eu serialul telefonului meu pe link-ul dat de tine si imi apare: Repairs and Service Coverage: Expired. Asta inseamna ca nu il mai pot duce in service?
Telefonul e cumparat de la Orange si conform hartiei de garantie de la ei, mai am garantie pana la sfarsitu anului.
Mie de ce nu imi apar detalii despre activare si altele?

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Grigorutz - 18 Ianuarie 2012 11:44 AM

Am bagat si eu serialul telefonului meu pe link-ul dat de tine si imi apare: Repairs and Service Coverage: Expired. Asta inseamna ca nu il mai pot duce in service?
Telefonul e cumparat de la Orange si conform hartiei de garantie de la ei, mai am garantie pana la sfarsitu anului.
Mie de ce nu imi apar detalii despre activare si altele?

expired imi arata si mie inainte, arata doar primul an din garantie acolo. orange ofera 2. nu stiu cum sta treaba, important este ca mi l-au schimbat. pe contractul orange mai aveam garantie tot pana pe la sfarsitul anului

Semnătură 

iPhone 4 32GB (iOS 5.1)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

Cred ca apare asa daca este sau nu eligibil pentru Apple Int’l warranty. Nu au de unde sti ei ce conditii de garantie sunt in tarile care comercializeaza tilifonu’.
Banuiesc si eu…
Si pe al meu l-au schimbat cei de la Orange de curand, pe motiv de buton Home care mergea greu tare si o usoara decolorare pe galben pe ecran.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 02.01.10
Creep - 18 Ianuarie 2012 11:14 AM

saptamana trecuta am bagat iPhone-ul in service, la orange shop-ul unde l-am dus le-am explicat problema cu home buton-ul ca nu prea ia comanda cateodata, cand l-au butonat cei de acolo logic ca mergea perfect, dar am insistat sa-l bage in service. am primit azi sms de la ei ca sa ma duc sa-mi ridic telefonul. nu stiam daca a fost schimbat sau nu. am avut inspiratia sa imi trec imei-ul pe site-ul apple la https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do si surpriza, daca cu 2 zile inainte imi arata detaliile de activare si garantie ale telefonului meu, acum imi spune “We’re sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced.” deci sunt posesorul unui iPhone nou. horay for me. cei care au probleme cu homebuton-ul, chiar daca nu face mereu gafe, va sugerez sa incercati ca mine sa-l bagati in service. multa bafta

Iphone nou sau refurbisat? Dupa cum te-ai exprimat banui ca telefonul a venit intr-o cutie blank sau o punga ceva….un ambalaj comun….

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

Am auzit si de cazuri din astea. De curand chiar, iPhone schimbat in service pe problema home button, venit unu “nou” la care nu functiona deloc Home b. Am pretini pe acolo care mi-au zis ca totusi sunt extrem de rare cazurile astea. Al meu pare foarte nou, functioneaza foarte ok.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
dentimarius - 19 Ianuarie 2012 09:16 AM

Iphone nou sau refurbisat? Dupa cum te-ai exprimat banui ca telefonul a venit intr-o cutie blank sau o punga ceva….un ambalaj comun….

eu am depus la orange shop iphone-ul meu cu probleme in cutia lui originala, fara accesorii. cel dat de ei a venit in cutia mea, arata ca nou. nu l-am activat la ei in shop cand l-am ridicat, si cand am ajuns acasa am trecut imei-ul asta nou pe site-ul pe care l-am postat mai sus si mi-a scris “Please activate your iPhone. We are unable to display coverage details because your iPhone has not been activated. Please contact your iPhone retailer or wireless carrier to activate your iPhone.” deci eu zic ca telefonul este nou chiar daca nu e desigilat in fata voastra cum ziceti voi. eu unul sunt mega multumit, mai ales ca cel vechi il zgariasem putin pe ecran. bafta

Semnătură 

iPhone 4 32GB (iOS 5.1)

2 din 2
2