OK, daca Tudor schimba host-ul, atunci si eu am schimbat serverul de FTP. De fapt, toate setarile raman la fel (IP, user, pass) numai ca am pus un server dedicat. Deci nu vor mai apare folderele userului din OS X (Library, Desktop, Drop Box etc.). Si stie si de conexiune ftps://, care este activata. Cine vrea sa se conecteze securizat o poate face cu ftps://macuser@85.120.181.242:21. Bafta!
P.S. Multumesc MaC® pt. linuk-ul catre serverul FTP.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
no probl…
exista un topic ceva mai vechi cu acel soft…
softul l-am descoperit de-abia acum vreo lună iar eu am doar bafta să-ți fi atras atenția asupra lui….
se pare că rumpus e mai dăștept ... numa’ că e pă bani (și nu puțini…)
Am si eu un server FTP acasa si, cam bate vantul. Credeti ca ar putea fi util? D-load limit este ~24KB/s [~192kbps]. si este up cam nonstop, implantat cu modem cu tot la baterie auxiliara
Intentionam sa finalizez chestia asta inainte de Craciun, dar am fost ocupat cu altele.
Deci, am pus la punct si eu serverul meu FTP cu cont pentru forumistii MacUser, care pot intra cu acelasi username si parola ca cel de pana acum.
Serverul este limitat global la ~22 KBps [176kbps] pentru downloads, uploads nu mai retin la cat este, ceva in jur de 80kbps. Daca merge mai greu de atat inseamna ca stau calare pe conexiune dar oricum am configurat lucrurile in asa fel incat sa mearga decent.
Adresa este
fishbone.myvnc.com:21
Curand cred ca o sa activez si macuser.serveftp.com, ca sa sune mai cool
Accesul e la liber deocamdata [upload and download, create/delete dirs, create/delete files] si vedem pe parcurs cum vom face, deocamdata directorul e gol. Sunteti bineveniti sa faceti un upload/download de proba.
Cat despre legalitatea continutului, las pe voi sa decideti; cu sau fara warez.
Acum, o intrebare interesanta. Oare cum sa fac un shortcut catre serverul lui steji, care sa apara sub forma de folder sau ma rog, shortcut si care odata click-uit sa autentifice useril cu credentialele de rigoare pe serverul lui. Ar fi misto si util.
Later edit: macuser.serveftp.com e live. Port 21, ca si pana acum.
Am scos limita de 3 useri pe cont, era pusa din greseala. Am insa o limita de 4 conexiuni per IP impusa. Connection timeout este de 2 minute.
Sorry de latime de banda, v-as da mai mult daca as avea, dar atat imi este abonamentul si altul nu exista in zona mea >_<
Decat nimic, ma gandeam ca totusi ... oricum ftp-ul sta up mai tot timpul.
[ Modificat: 01 Ianuarie 2007 02:16 AM de fishbone ]
Adaugat din nou directorul Music intrucat se asterne praful si am rezolvat problema cu accesul la el. Sau mai bine il scot? Au aparut niste mp3-uri si m-am gandit ca daca asta vreti, atunci va dau si ceva din ce am Dar presimt ca ma intind oarecum dincolo de scopul real care-l intentionam pentru acest cont pentru macuser. Up to you.
[ Modificat: 04 Ianuarie 2007 01:00 AM de fishbone ]
Eu unul am pus Final Countdown mai ales de proba, dar si ca o gluma cu integrarea. Banuiesc ca nu muzica ar fi de cautat, dar poate altii o vor.
De exemplu, o sa aiba mare cautare keynote-ul lui Steve de pe 9 ianuarie. Poate ca tu, fishbone, o sa-l prinzi inaintea noastra, ca or fi mai putine hopuri pana la tine. De obicei eu nu pot sa-l iau decat dupa vreo 3 zile, sau de pe vreun ... “șuvoi”
Nu mai stiu ora, dar e pe la 9-10 ora Pacificului. Oricum, nu poti sa-l downloadezi ca e stream (si nu se da in direct, ci dupa keynote). Doar sa faci o captura cu SnapzPro.