Eu il tin pe 88,3, dar de destule ori am probleme de interferenta, mai ales in Bucuresti. Si nu stiu ce pana mea de post e prin zona aia, ca e numai cu manele. Si e cam nasol sa se intrerupa Mozartul cu o manea…!!!
M-ar interesa voi ce frecventa ati gasit mai libera. Nu numai cei din Bucuresti, si nu numai cei din Romanica.
Hint: dacă nu vrei să mai ai interferenţe, demontează antena de pe maşină (dacă poţi) şi ţine iPod-ul în apropierea tunerului. E posibil să meargă de minune aşa.
<- USA
Cat am folosit tunerul il aveam pe 100.1 FM. Intr-un final mi-am tras line-in si am scapat de interferente pentru totdeauna. Problema era ca gaseam in sfarsit o anume frecventa care mergea la mine in oras, dadeam fuga pana in orasul vecin si se gasea acolo un post local sa ma frece.
105,3 si in afara bucurestiului pe 100,3. Line in la 206, am mai spus… e greu pe cdplayerul standard. Cred ca mai ieftin ar fi sa-ti iei un at cdplayer cu intrare si eventul sa stie si mp3uri.
Pai da, da’ cred ca e complicat cu garantia pe partea electrica. Ei (Pejo) zic ca o magazie de CDuri la ei e 234 iepuroi. Scump…, dar pe de alta parte am inceput sa apreciez sunetul de CD audio. Oi vedea.