pe ce frecventa va puneti iTrip-ul?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu il tin pe 88,3, dar de destule ori am probleme de interferenta, mai ales in Bucuresti. Si nu stiu ce pana mea de post e prin zona aia, ca e numai cu manele. Si e cam nasol sa se intrerupa Mozartul cu o manea…!!!

M-ar interesa voi ce frecventa ati gasit mai libera. Nu numai cei din Bucuresti, si nu numai cei din Romanica.

Mersi.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Hint: dacă nu vrei să mai ai interferenţe, demontează antena de pe maşină (dacă poţi) şi ţine iPod-ul în apropierea tunerului. E posibil să meargă de minune aşa.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pe bune? O sa incerc, ca se desurubeaza antena.
Tu pe ce frecventa il tii?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

<- USA
Cat am folosit tunerul il aveam pe 100.1 FM. Intr-un final mi-am tras line-in si am scapat de interferente pentru totdeauna. Problema era ca gaseam in sfarsit o anume frecventa care mergea la mine in oras, dadeam fuga pana in orasul vecin si se gasea acolo un post local sa ma frece.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pana la urma o sa-mi trag si eu line-in, dar e complicat si scump: trebuie sa-mi puna magazie de CD, din cate am inteles.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

105,3 si in afara bucurestiului pe 100,3. Line in la 206, am mai spus… e greu pe cdplayerul standard. Cred ca mai ieftin ar fi sa-ti iei un at cdplayer cu intrare si eventul sa stie si mp3uri.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai da, da’ cred ca e complicat cu garantia pe partea electrica. Ei (Pejo) zic ca o magazie de CDuri la ei e 234 iepuroi. Scump…, dar pe de alta parte am inceput sa apreciez sunetul de CD audio. Oi vedea.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 14.03.06

90.0. pana acum n’am avut probleme, dar il tin in apropierea radioului (exista o nisa pe bord)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.02.06

Cam cit costa un iTrip pentru un Mini, prima generatie? Se gasesc pe la noi?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Vezi si tu pe la iStyle, store.apple.ro, noumax etc. Mai bine dai telefon.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ia uite...