Dezinstalare windows7 instalat prin bootcamp
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Va salut!

Pentru ca folosesc un program de diagnoza la masina care nu stie decat windblows, am fost nevoit sa instalez windows-ul pe ssd-ul (cam chinuit cu spatiul) din mbp.
Voi instala cat de curand un optibay in locul superdrive-ului care s-a defectat, si vreau sa eliberez pe ssd cei 20 de GB partitionati de bootcamp si implicit sa scot si windows-ul pe care il voi instala pe celalalt hdd montat in optibay.

Cum pot face treaba asta fara sa “stric” socoteala OSX-ului si cei 20 de GB sa revina sistemului ca si liberi?

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Cu Boot Camp Assistant.
- faci backup înainte.
- deschizi Boot Camp Assistant și alegi să șteargă partiția cu win.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Foarte simplu…rezolvat!
Mersi!

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.03.07

salutare
ca sa nu mai deschid un alt topic am indraznit sa postez aici.
pe macbook pro am instalat osx`ul (10.6.8) pe curat , apoi win 7 prin bootcamp , dua aceea din partitia de mac am mai creat inca o partitie : deci mac/bootcamp/data (3 partitii)
acum nu mai am nevoie de win (aveam un soft care avea numai versiune de win) si as vrea sa scap de acea partitie.
dat fiind faptul ca am mai creat o partitie bootcamp asistantul nu ma mai ajuta.
ce e de facut?
merge sa rad pur si simplu partitia cu win si sa o formatez apoi sa o lipesc la cea de date?
adica, nu influenteaza cu nimic ? ..... mi e sa nu ma alega cu un sistem instabil sau cu cine stie ce erori.
multumiri anticipate.

Semnătură 

mc721