mi sa intamplat si mie ceva ciudat in ultimele zile si azi chiar de 2 ori.
am airport express si ciudat, nu mai merge netul brusc. e ca si cand ar fi oprit airportul. nici nu il mai vede.
singura solutie este sa il scot din priza si back in. dar face asa la 4 ore cred, azi mi-a facut de 2 ori. ce o avea? o fi tensiune ceva aiurea de la prize? sau da semne de moarte.
mi sa intamplat si mie ceva ciudat in ultimele zile si azi chiar de 2 ori.
am airport express si ciudat, nu mai merge netul brusc. e ca si cand ar fi oprit airportul. nici nu il mai vede.
singura solutie este sa il scot din priza si back in. dar face asa la 4 ore cred, azi mi-a facut de 2 ori. ce o avea? o fi tensiune ceva aiurea de la prize? sau da semne de moarte.
e luat de vre-o 7-10 luni, nu stiu exact…
A scoate airport din priză și a-l rebăga în priză rezolvă problemele de resetare. Alternativa: intri în applications/utilities/airpot admin util și îl restartezi de acolo. Ca timp, e mai simplu scos-rebăgat în priză.
Nu știu de ce face asta (și la mine e la fel) și habar nu am dacă alte produse similare au problema asta, dar resetarea rezolvă problema prin scos-băgat în priză. Bag sama că se întîmplă ceva la provider-ul de internet, la mine e „rețea de cartier”.
si la mine e retea de cartier.. am reparat permisiuni cam tot ce era de facut insa tot asa a facut… cattus, vrei sa zici ceva de curentul care vine prin retea sa fie de la provider? sa fie ceva in neregula la el? intreb deoarece cand se intampla, airportul este oarecum mort, adica uneori nu il vad in airport admin utility desi mie imi spune in continuare ca sunt conectat.. mi se pare tare ciudata faza asta
si la mine e retea de cartier.. am reparat permisiuni cam tot ce era de facut insa tot asa a facut… cattus, vrei sa zici ceva de curentul care vine prin retea sa fie de la provider? sa fie ceva in neregula la el? intreb deoarece cand se intampla, airportul este oarecum mort, adica uneori nu il vad in airport admin utility desi mie imi spune in continuare ca sunt conectat.. mi se pare tare ciudata faza asta
Da, are led-ul verde, dar nu îl vezi activ, e „dimmed”. Îl scoți frumos din priză și-l pui la loc, aștepți reinițializarea, apoi îl vezi iar activ. Cred că asta se datorează unui mic bug airport, deoarece se întîmplă cu orice tip de rețea („de cartier”, cablu TV). Mie mi se întîmplă asta, în 99 % din cazuri, dimineața, extrem de rar și seara. Bag sama că fenomenul are loc după ce pică rețeaua un timp, iar airport nu „simte” nicio activitate, deoarece dacă rețeaua pică și sînt computere active, revine la normal fără reinițializare, după ce are iar semnal în rețea.
Nu știu dacă e bug sau nu, cred că e un bug airport pînă la urmă.
de picat reteaua la mine pica frecvent in ultima perioada si poate ai dreptate, dupa ce il scot din priza si reintroduc totul revine la normal.
eu ma gandeam sa nu fie ceva cu el in sine, ca poate ar trebui sa merg cu el la reparat…
de picat reteaua la mine pica frecvent in ultima perioada si poate ai dreptate, dupa ce il scot din priza si reintroduc totul revine la normal.
eu ma gandeam sa nu fie ceva cu el in sine, ca poate ar trebui sa merg cu el la reparat…
Ei, orice aparat se poate strica, dar nu pare a fi cazul aici.