Multumesc de raspuns Bogdi_N,
personal folosesc si Skype dar din pacate am inca multi de converitit pentru a nu mai depinde de YM.
Sunt curios sa primesc si alte pareri pt ca pana acum mai tot timpul primeam raspunsul “.. nu exista programul X pt MAC, dar poti folosii fara probleme programul Y care asemanator.”, sau “nu exista app X pt ca nu ai nevoie de ea ! Pe mac noi nu facem asa.. .etc.” Ei bine, nu vreau un soft “asemanator” dar mai slab avand in vedere ca vorbim de Apple. Vreau unul identic sau mai bun, dar nu mai slab. Si DA, eu vreau sa fac “ciudatenii” daca asta inseamna sa te poti adapta extrem de flexibil majoritatii atunci cand e cazul.
Nici cu applicatia Mail nu sunt deloc multumit. Am citit toate comentariile de aici legate de neajunsurile ei pe acest forum si altele si se pare ca nu sunt singurul. iChat se incadreaza si el perfect in lista mea de “stay away”. Daca dintre “veterani ” ma poate contrazice careva, as fi extrem de bucuros.
Fiind inca in stadiul de teste, am sa mai postez parerile mele pro si contra cu tot riscul de a deranjea.
Multumesc