Softwin, la Gaudeamus
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mergeti acolo, sa plingeti un pic: 5 imacuri core 2 duo, cu Windows instalat. Unul a ramas Mac OS X. Nimeni nu stie sa-l butoneze! Mama, ce frumusete si ce tristete!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Hai ca asta chiar e tare… smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Mda, si mie mi s-a cam rupt inimioara.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Păi nu făcuseră IRIS şi Softwin un parteneriat pentru nu ştiu ce soft educaţional pentru iPod? Se egzplică... smile
Om vedea şi vremurile în care se vând Mac-uri cu Windows preinstalat…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

sunt date de cei de la Noumax, sponsorizare cica…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Era un tip caruia-i straluceau ochii. Mi-a zis ca softul lor nu ruleaza inca sub os X. dar ca rezolva asta. S-a bucurat cind l-am butonat pe ala singuratic.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06
Tudor - 26 Noiembrie 2006 08:36 PM

Om vedea şi vremurile în care se vând Mac-uri cu Windows preinstalat…

Au venit vremurile astea de ceva vreme. :D Erau unii prin SUA care vindeau Macbook-uri cu Windows.

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 12.10.05
iaru - 27 Noiembrie 2006 06:26 AM

Era un tip caruia-i straluceau ochii. Mi-a zis ca softul lor nu ruleaza inca sub os X. dar ca rezolva asta. S-a bucurat cind l-am butonat pe ala singuratic.

Pe tip parca il chema Sorin. Mi-a spus ca ai trecut pe acolo si ca nu te-ai putut abtine sa nu le faci o “mica” demostratie de OS X. Intr-adevar mare bucurie i-ai facut. Acum chiar se gandeste serios sa-si ia si el un Mac.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Legat de softurile Intuitext pentru iPod.
Daca geometria nu m-a impresionat, fiind vorba de niste desene animate, pachetele de chimie, biologie,fizica si geografie mi-au placut foarte mult. Animatiile diferitelor fenomene sunt foarte bine realizate, si insotite de explicatii scurte si la obiect.

Nu ar fi rau daca la intalnirea cea mare din ianuarie ar veni si un reprezentant al Softwin sa ne prezinte mai pe larg softurile de iPod sau de Mac (am inteles ca momentan se lucreaza la Intuitextele pentru MacOS).

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Desi au avut 4 iMacuri cu win pe el, cred ca tot cel cu OS X a avut parte de cele mai multe amprente pe mouse .... Photo boot stie de ce   LOL

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mai ales ca eu i-am facut setarea mouse-ului, sa mearga si cu clik dreapta! smile