Buna,
Am sesizat in ultima vreme ca am prin casa multe mac-uri / PC-uri slabute[1] care incep sa mearga cam prea greu pentru gustul mei si pentru ce programare Java fac.
Asadar ma bate gandul sa-mi iau prin ianuarie un sistem desktop puternic pe care sa pot lucra linistit si care sa poate fi upgradat in viitor (adica sa aiba destule sloturi pentru RAM, etc).
Ar fi un Mac Pro bun pentru software development ? Un Quad-Core Intel Xeon 2.66GHz/2GB/250GB pare a fi decent insa voi avea nevoie si de Windows pe el (merge si OSX insa unele chestii sunt Windows-specific la ce fac). Cat de bun e suportul pentru Win (2000 mai ales, XP si Vista optional) ?
Stiu ca e blasfemie insa nu m-ar deranja nici un PC. Ceva de genul asta: http://www.ultrapro.ro/AfiseazaProdus.jsp?cat_id=2297&pr_id=36938 (Quad Xeon 3G/2G/72GB) pare acceptabil si sensibil mai ieftin.
Deci, ce puteti recomanda pentru un desktop puternic folosit mai ales pentru software development/Java. Chestii CPU/RAM intensive.
Mersi.
[1]: Mac Mini G4/512MB, iBook G4/768MB, Dell 1.8Ghz/512MB, NoName Desktop 1.7Ghz/768M