2 din 2
2
Experienta proasta cu Cosmote
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 21.05.08

Acum un an ,una an si ceva,am avut abonament de 5e( durata 2 ani)de la cosmote.Dupa primele luni,cei 5 euro sareau de 50 de lei,ajungeau de multe ori la 80,90 lei.Nu intelegeam ce se intampla,vorbeam doar de minutele din pachetul abonamentului.Intr-o luna,am avut plus 10 min peste minutele nationale,a venit factura aproape 200 lei(in ‘‘desfasurator” apareau numere care eu nu le aveam ,nu mai folosea nimeni telefonul )socat am fost la sediu cosmote,omul de acolo grabit…..cica am depasit cu mult minutele,nu a stat mult sa imi explice,mi-a aruncat la sfarit fisa: Nu va convine,da-ti in judecata Cosmote…...am iesit din sediu uimit,zicandu-mi in minte (Iubesc Romania).Cand a expirat contractul,fericire maxima,ma tot sunau zilnic sa il prelungesc LOL .Am stat 1 an la cartela iar acum 2 saptamani mi-am facut abonament la vodafone 19E(iphone 4s) sper de data asta sa nu mai am surprize shut eye
Sm

Semnătură 

I do not fear computers. I fear the lack of them.

Iphone 4s White.
Macbook pro 15’’ 2.2 i7 4GB 750 HDD 1Gb Gpu.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.02.11
VamvY - 06 Decembrie 2011 08:20 PM

cosmote-ul are costuri ascunse mai ales daca esti pe abonament, sfatul meu este sa te ti de vodafone sau orange

ce costuri ascunse eu sunt clientul lor de vreo 4 ani, nu exista asa ceva. Da un exemplu concret de costuri ascunse?

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.02.09

lasa ca si cu vodafone astia…la ab de 7,5€ ramaneam cu minute nationale nevorbite, in retea ramaneau cam 100 nevorbite si cu toate astea aveam constant facturi de 150-200 ron. m-am bucurat ca la apa calda cand am terminat contractul. deocamdata la orange nu am reusit performanta sa consum tot ce e in ab

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 04.01.10

Mai ales cu iOS5 si iCloud..daca incepe ala sa faca 1 update pe zi + update appstore etc..se duce 1GB in 4-5 zile.

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
awey - 06 Decembrie 2011 09:47 PM

Mai ales cu iOS5 si iCloud..daca incepe ala sa faca 1 update pe zi + update appstore etc..se duce 1GB in 4-5 zile.[/quote
Nu e adevarat

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 04.01.10

Vlad, daca esti user “hardcore” pe iPhone si incepi sa faci cel PUTIN 4-5 poze pe zi, stai pe Twitter, YMSG, ai PhotoStream on, mai faci si 3-4 updateuri ca na..ai vreo 50 aplicatii pe iPhone, mai adaugi 2-3 contacte in telefon..iti zic eu, ramai wink
Altfel..ai iPhone doar sa vorbesti la el si atat.
El ca telefon oricum face trafic..
Un amic de al meu are 3GS si sta pe YMSG si putin google, a terminat 1 GB in 2 saptamani, daca el a terminat in atat eu garantez ca-ti termin in 2-3 zile smile
Si crede-ma, sunt average user comparativ cu cei din USA sau alte tari unde social media, gaming, life style..etc..e mai ridicat ca aici.
Gandeste-te ca eu am un iPhone 4 cu prepay si consum 600-700MB pe saptamana (Orange, unde e contorizat 1KB, nu 1MB).

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Update-urile le faci pe wifi si de restul 3.5 de giga sunt suficienti zic eu.

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Chiar nu inteleg pe ce consumati voi! Eu ma chinui sa consum 350 mega/lună (tot Orange).

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, Vitan
Macuser din: 30.09.11

Ganditi-va ca eu am facut fara sa imi dau seama 100 mb suplimentari fara sa deschid safari, ym, appstore sau orice alt soft care se conecta la net…ce nu am stiut e ca de fiecare data cand deschideam un joc cu suport game center el se conecta la net..acum cel mai simplu, turn off celular data cand e banda terminata sau nu mai nou, de cand cu optiunea cost control(orange are, restul nu stiu) pe care voi incerca sa o adaug si eu la ab meu.

Semnătură 

->Macbook Pro 13’ early 2013
->iPhone 5 32gb Neverlocked
->iPad 4th gen 32 gb wifi+3g
->Airport Express Base Station 2nd Gen

Proud Apple user since 2007.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.07.08
h3llboy - 06 Decembrie 2011 08:09 PM

Diferenta intre Orange si Cosmo, e unitatea de taxare. La orange taxeaza cu 1 Kb, la cosmo cu 1 MB, chiar daca ai facut trafic de doar 5 kb.

Da, este adevarat. la 87039 KB in plus fata de cei 500 mb/luna am platit cu 0,5 lei (tva inclus) in plus fata de pretul pe care trebuia sa-l platesc daca ma taxa la KB. (a se vedea poza)

VamvY - 06 Decembrie 2011 08:20 PM

cosmote-ul are costuri ascunse mai ales daca esti pe abonament, sfatul meu este sa te ti de vodafone sau orange

Corect din nou. Prima zi de facturare este pe 19 incepand cu ora 00:01, iar baietii veseli de la cosmote imi baga costuri din luna precedenta in factura. imi apar costuri din septembrie-octombrie pe factura din octombrie-noiembrie (a se vedea poza)
M-am uitat in factura din septembrie-octombrie, iar acele costuri nu apar. E posibil sa nu le fi inregistrat pe factura din septembrie-octombrie si sa le incarce mai tarziu ??

[ Modificat: 07 Decembrie 2011 11:59 AM de Administrator ]
 Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member

ce idiot sunt, am uitat sa cenzuret o poza smile) se poate cenzura? multumesc

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ti-am sters-o, pune-o tu din nou.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member

@altero multumesc, poza nu mai e relevanta

In zilele urmatoare voi suna la ei sa le cer explicatii, sunt curios ce-mi vor zice ...

Semnătură 

2 din 2
2