Salutare,
Am intampinat recent acest mesaj de eroare. Am tot cautat pe Google raspunsuri. E plin Google de ele. Acum, asa vrea daca poate cineva sa imi explice ca pentru “nepriceputeni” ca mine mai exact ce inseamna.
Si pentru inceput sa va explic unde si cum a aparut problema.
Inainte de toate, e vorba de un G4 cu OS X 10.4.11.
Lucrez pentru un site (oDesk). Acestia au o aplicatie (oDesk Team Room) care gestioneaza proiectele care le am si inregistreaza intervalul orar in care am lucrat la un anumit proiect. De azi dimineata nu mai merge. De cate ori incerc sa ma conectez la server obtin acest mesaj. Am trimis si un email celor de la oDesk prin care le-am expus situatia si ei cauta, in continuare, o solutie la problema.
Dar m-am gandit sa va scriu si voua pentru ca e clar o problema de la sistemul meu. Am incercat si sa dezinstalez aplicatia, am sters din Preferences tot ce era legat de ea si am reinstalat-o din nou. Am primit aceeasi eroare. Deci, e clar ceva de la sistemul meu. Dar ce?
Nu am facut modificari la sistem, nu am avut updateuri recente, in fapt nu am mai avut vreun update de foarte mult timp. Nu sunt conectat la net prin proxy - sau eu nu am ideee de asa ceva. Am internet de la RDS. Mai am si un notebook cu Windows Vista si pe acel comp, aplicatia lor functioneaza fara probleme. Deci, nu cred ca e de la RDS.
Singura chestie care am facut-o a fost sa dau un applejack_AUTO la inceeputul saptamanii. Dar de atunci am mai lucrat pe MAC si am folosit aplicatia lor. Deci, nu e nici de la asta. Cred.
La un moment dat inginerii de la oDesk mi-au dat un link care sa-l incerc in Safari: https://team.odesk.com/client/receiver. Ar fi trebuit sa imi dea mesajul: “status=S_INVALID errmsg=‘User’ is not specified cache_size=120”. Pe Mozilla imi da acest mesaj de eroare, sau de ce o fi el. Dar pe Safari imi apare ....... Safari can’t open the page “https://team.odesk.com/client/receiver” because Safari can’t establish a secure connection to the server “team.odesk.com”.
De aici am ajuns si pe Google sa caut o solutie, care dupa cum spuneam, pare ca ar fi, dar ma depaseste dpdv tehnic.
Va rog frumos sa ma ajutati. Daca aveti vreo idee.
Sebastian