Gogu și limbile
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

De ceva vreme, văd ca Google se încăpățânează să dea doar versiuni localizate pentru softurile sale Google Earth și Chrome.
Eu m-am obișnuit cu limba engleză pe calculator și am motivele mele pentru care aș vrea sa am în continuare versiunile tot în limba engleză. Știe cineva o posibilitate de a downloada Google Earth în versiunea în limba engleză? Degeaba am schimbat setările în profilul meu în Google, vede de unde sunt și automat mă trimite la versiunea românească. M-am dus pe forumurile lor, unde multă lume se plânge, nu există soluție decât pentru Windows, unde se poate schimba limba.
Mulțumesc anticipat celor care știu o soluție, altfel va trebui sa fac efortul să mă obișnuiesc cu versiunea română. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu cererea mea și sper sa nu primesc răspunsuri offtopic referitoare la motivele pentru care doresc versiunea în engleză.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.11.09

Ai incercat sa pui, temporar, la browser un proxy din SUA?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București, Militari
Macuser din: 12.05.10

Salut,
E posibil sa fie din cauza setarilor limbii din osx. Am patit si eu lucrul asta, nu mai stiu la ce soft.
Acelasi lucru il patesc la Gimp sub windows la regional and language options cand am romana selectat.

Semnătură 

Mac Mini Late 2009, 2.26 Ghz, 8Gb RAM

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București, Militari
Macuser din: 12.05.10
gion - 08 Decembrie 2011 12:31 PM

Salut,
E posibil sa fie din cauza setarilor limbii din osx. Am patit si eu lucrul asta, nu mai stiu la ce soft.
Acelasi lucru il patesc la Gimp sub windows la regional and language options cand am romana selectat.

am uitat: cand schimb din romana in engleza la setarile sistemului si relansez programul, acesta este in limba engleza

Semnătură 

Mac Mini Late 2009, 2.26 Ghz, 8Gb RAM

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: iuchei
Macuser din: 08.02.08

Inainte sa descarci chrome sau earth ai optiunea de a selecta limba ( am atasat printscreen)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am descarcat acum o zi-doua G Earth de pe MacUpdate; e in engleza.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cer scuze, sunt eu cu vaca. Am uitat să verific limbile în System Preferences. Prima era Româna. Nu-mi aduc aminte să fi setat eu așa. Se poate închide. Gogu e deștept, eu o mai iau pe arătura. Mulțumesc.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
Xanthrax - 08 Decembrie 2011 05:43 PM

Gogu e deștept…

Naaah, Gogu e vigilent!
big brazăr wink

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pe mine m-a suparat ca de pe 1 decembrie accesul la API-ul Translate e pe bani si limitat. Ceea ce face ca aplicatiile de tipul Lingoo sa nu mai mearga.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Daca nu merge Lingoo, folosesc asta: http://itunes.apple.com/us/app/instanttranslate/id434428956?mt=12. Selectezi textul si- tragi in Dock peste iconul aplicatiei.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pare OK. Merci.