Altii stie !
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06

Imi pare rau dar nu ma pot abtine sa nu impart aici topicul asta f.f.f. inteligent:

http://forum.computergames.ro/7-generalitati/172610-apple-computers.html

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
beosro - 27 Noiembrie 2006 08:35 AM

Imi pare rau dar nu ma pot abtine sa nu impart aici topicul asta f.f.f. inteligent:

http://forum.computergames.ro/7-generalitati/172610-apple-computers.html

Hmm… am frunzarit vreo 5 pagini si nu am vazut ce e atat de inteligent. O gramada de DSW-uri[1] si bitch-slappin’.

Ino!~

[1] D*ck Size War (see: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=DSW)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Cred ca a aplicat termenul “inteligent” foarte ... loosely wink
Topicul e mai interesant citit de la coada la cap parca. In primele pagini apar faze de genul Windows nu va rula niciodata in viata lui pe Mac deoarece nu stie de EFI ci doar de BIOS si alte perle.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Daca e sa continuam titlul topicului, am putea spune, dupa ce am citit pe acolo, ca altii stie dar nu cunoaste!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06

Ati vazut ce tari si vizionari baieti avem?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cred că e locul în care am citit cele mai multe opinii rezultate din necunoaştere, ignoranţă sau chiar rea-voinţă. Şi nu m-am uitat decât pe vreo 3-4 pagini.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

smile T.A.R.E.!
M-am distrat de dimineata…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Doamne fereste, mi-au stricat ignorantii aia ziua. E “minunat” cand toti interesantii isi dau cu parerea despre ce nu stiu. Sunt gata sa pariez ca 95% din cei care au postat pe acolo nu au pus in viata lor mana pe un mac.
Si sunt de acord cu Tudor ca deja e rea vointa mai ales cand vad ca se dau unii DTP-isti si zic ca ei lucreaza de 10 ani pe mac dar sunt slabute, tastaturile costa 150 $ gulp si sunt proaste.
Sa le fie rusine.

P.S. Sper ca forumul nostra sa pastreza directia pe care a avut-o pana acum si sa nu ne pierdem timpul si noi criticand Ferestrele sau alte prostii deastea si sa continuam sa ne ajutam unii pe altii si sa ne impartasim experientele placute sau neplacute cu mac-uri
Decat sa folosim un limbaj de mahala, asa cum deseori gasesc pe forumurile astea minunate in ciuda interventiei Adminilor, eu zic ca totusi e mai bine ca la noi chiar daca am avut si noi parte de Troli

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
kracker - 27 Noiembrie 2006 09:14 PM

P.S. Sper ca forumul nostra sa pastreza directia pe care a avut-o pana acum si sa nu ne pierdem timpul si noi criticand Ferestrele sau alte prostii deastea si sa continuam sa ne ajutam unii pe altii si sa ne impartasim experientele placute sau neplacute cu mac-uri
Decat sa folosim un limbaj de mahala, asa cum deseori gasesc pe forumurile astea minunate in ciuda interventiei Adminilor, eu zic ca totusi e mai bine ca la noi chiar daca am avut si noi parte de Troli

CORECT! hai sa ne vedem noi de treaba si sa incercam sa ajutam mackerii ca asta e scopul acestui forum….
Parerea mea…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 27 Noiembrie 2006 04:58 PM

Cred că e locul în care am citit cele mai multe opinii rezultate din necunoaştere, ignoranţă sau chiar rea-voinţă. Şi nu m-am uitat decât pe vreo 3-4 pagini.

ai rezistat atat de mult
shock