Powerbook G4 dungi verticale colorate pe ecran
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 08.11.10

Salutare,

Am o problema care a aparut de ieri si anume, daca rulez un video sau clipuri pe Youtube apar dugi verticale colorate si ingheata sistemul.  Trebuie sa ii dau restart, dar dupa restart nu apare nimic pe ecran totul este normal, nu exista pixeli morti mai mult orice as face cu el lucrez cu un program sa navighez pe internet nu se intampla nimic totul este normal. Cand rulez un film sau urmaresc un meci pe internet gata apare problema.
Este ceva normal la un Powerbook G4 15 1.25ghz /  Leopard 10.5.8 / 512 ram ?

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca faci screenshot, apar dungile?
Cred ca e pe duca placa video.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Am cautat pe net, si vazusem la cineva facuse un reset, am incercat si eu azi cu command & alt + P +R si dupa ce sa auzit de 2 ori sunetul Macului am dat drumul la taste. Dupa intrarea in Sistem primul lucru care l-am facut a fost sa deschid un film .AVI l-am lasat sa ruleze s-a terminat filmul fara nici o intrerupere. Am intrat pe Youtube merge perfect.  Hmmm.. ciudat, oare Resetul a sters ceva anume ? sau am instalat vre-un program care a modifiicat ceva..  sper sa nu se mai intample, voi mai face teste zilele acestea si voi lasa un mesaj daca functioneaza bine, deocamdata nici o problema

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ai resetat PRAM-ul, ceea ce n-ar avea legatura cu problema ta, in principiu.
Dar bine ca merge smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Am revenit cu proba, functioneaza perfect dupa 2 zile de proba. Nu am mai avut nici o problema dupa resetul cu command+alt P+R.  multumesc pentru ajutor

Semnătură 

AFC 1886