nu ar fi stricat sa fi pus mai multe screenshot-uri in appstore, pt ca singurul prezent acum e total inutil: nu ma ajuta nimic sa vad un splash screen. in mod normal as fi inchis pagina aia, daca nu as fi avut alte motive sa vreau sa cercetez. la urma urmei, e interesul vostru sa va “vindeti” mai bine.
interesanta partea cu share-ul locatiei, asta e utila, dar din pacate merge deja in whatsapp (desi nu si pe mail) si nu ar fi prea complicat de facut direct cu google maps (screenshot trimis pe mail).
partea cu trimisul a mai multor poze este deja prezenta implicit in ios: apesi in aplicatia de poze pe iconita din dreapta sus si poti bifa maxim 5 poze de trimis pe mail. vad ca la voi merge sa trimiti mai multe totusi. nu-mi place interfata de ales poze: nu vezi decat printr-o scurta “clipire” confirmarea alegerii unei poze, dupa care nu ramane nici o urma. nu mai poti vedea ce poze ai ales deja, ci doar numarul lor.
iconita voastra sare-n ochi, si nu la modul pozitiv (screenshot aici http://db.tt/4AZkKYFi ). inteleg ca ati vrut sa faceti varful ala gri sa iasa din patratica, da’ rezultatul e destul de neplacut.
aplicatia e ieftina, nu e vorba de bani, dar nu-mi ofera prea multe motive sa mi-o doresc. sincer, singurul motiv care m-a facut sa o cumpar e ca sunteti romani si as vrea sa aveti succes. impresia mea totusi e ca ati gasit niste tutoriale pe net si le-ati pus impreuna ca sa iasa o aplicatie.
nu vreau sa va demoralizez, departe de mine gandul asta, inceputul este bun. succes mai departe!