E destul de simplu: este vorba (dupa cum am spus deja) de o lichidare a propriului nostru stoc pentru niste produse iesite din fabricatie, ultimele 2 sau 3 unitati. Descrierea relatiei distribuitor - canal de distributie precum o relatie “exploatator - exploatat” este tendentioasa si nu sta în picioare. Cu stima, CataB.
Nimic tendentios in ce spun eu.
Dar cind obligi dealerii sa promoveze
aceeasi lista de preturi, adica
G5-ul in discutie la 3134 euro+TVA,
vine Iris dupa 2 luni si il relanseaza
cu 30% discount?
Perfect de acord, la 3 milioane de euro
cifra de afaceri pe 2005, ce mai conteaza
800 de euro discount la un G5? Nu conteaza.
E vorba doar de principiu.
Nu vreau sa întretin o polemica, nu sunt eu responsabil cu politica de preturi, dar aici chestiunea este extrem de clara. Notiunea de “clearance sale” este aplicata pretutindeni în lume, inclusiv de catre Apple. Nici vorba de “relansare”. Toate cele bune. CataB
MacBook 13” White Intel Core Duo 2GHz/512/60/SuperDrive
4.499 RON
io cand ma uit la treaba asta si ma gandesc ca in vara am dat 50mil la istyle ca sa-l am a 2-a zi desi puteam beneficia la store.apple de reducerea de 5% dar trebuia sa astept o gramada ca nu-l aveau pe stoc…
Nihilsine ... nu cred ca este corecta povestea cu traitul pe spinarea dealerilor. Si o consider si eu tendentioasa. Pe langa faptul ca este intradevar o lichidare de stoc, nu dorim cu totii sa ne aliniem la preturi, macar cu Europa ?!?!? Un dealer ar trebui sa castige din suport si servicii mai mult si apoi din vanzari.
Desi sint impotriva comentariilor (parca il vad pe Tudor cu butonul), trebuie sa zic (ma maninca limba): slab cu serviciile la mac, ca, ale naibii macuri, nu cer!
Scuze, n-am vrut sa fac pe desteptullllllllll (am scris bine?)
Dar va jur ca nu stiu ce servicii… In afara de depanare eu nu stiu nimic altceva. Chiar, care sint serviciile oferite pt mac?
Tudore, am incalcat teritoriul butoanelor? N-as vrea sa fiu cu bannat!
Regret ca un simplu anunt de lichidare stoc se dezvolta într-o discutie cu întepaturi… Voi enumera totusi câteva posibile servicii (nu doar pentru Mac):
- servicii tehnice: instruire, consultanta (sfatuire pe baza de necesitati), integrare (instalare, configurare, reconciliere conflicte etc.), personalizare (pe baza de solutie)
- servicii financiare: înlesniri leasing, credit, închiriere, buy-back
Toate cel bune, CataB
Iaru ... nu la tine m-am referit cu facutul pe desteptul ... stie el cine A mai dat-o in balarii si la alte thread-uri. Dar aici era directa si am tinut sa “dezvolt” ...