Schimbare Ipad !!!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.10.09

Are cineva idee ce se intampla cu aplicatiile de pe ipad atunci cand il schimbi/vinzi/cedezi? Ideea este ca tocmai mi-am luat un Ipad 2 si cel actual ( Ipad 1 32gb ) va ajunge la sotie. Poate sa pastreze aplicatiile care sunt pe el, in cazul in care voi schimba si id-ul cu cel al sotiei?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Poate.*

* depinde cum se face sincronizarea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Da, aplicatiile vor ramane chiar daca te loghezi cu alt apple id, insa nu vei putea updata aplicatiile acelea, decat cele cumparate de pe contul sotiei tale. Fiindca fiecare aplicatie e semanata digital cu idul apple, aplicatiile apartin unui singur cont. In consecinta nu pot fi updatate sau reinstalate decat daca esti logat cu contul de pe care au fost cumparate.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 06.10.09

Multumesc mult pentru raspuns.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dar tu poți să folosești același Apple ID pe ambele iPad-uri - astfel vei putea pune aplicațiile cumpărate pe amândouă. Merge. Eu cu un singur cont de AppleStore am aplicații pe 3 iPhoane (fiecare sincronizat cu alt iTunes pe alt calculator) și un iPad. Dacă licența App Store permite să cumpărăm aplicațiile odată și să le instalăm pe mai multe dispozitive, de ce să nu facem asta ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP