Sa ne mearga bine multi ani, sa fie sanatos si voinic (fara downtime si cu mult bandwith), sa creasca forumul aista si sa se inmulteasca topicurile pe el si numarul de useri MAC precum ciupercile dupa ploaie!
Sa ne traiasca si jupanul Tudor, si multumim ca l-a pus pe rapid din nou online!
Uffff…. A durat o zi întreagă ca să-i dau de capăt. Putea fi online încă de dimineaţă, dar am avut probleme cu diacriticele din baza de date şi apoi cu setările Apache ale noului host care nu se potriveau cu ce vroia ExpressionEngine…
Uffff…. A durat o zi întreagă ca să-i dau de capăt. Putea fi online încă de dimineaţă, dar am avut probleme cu diacriticele din baza de date şi apoi cu setările Apache ale noului host care nu se potriveau cu ce vroia ExpressionEngine…
Tudore, felicitări, a durat oricum mult mai puțin decît ne-ai avertizat (72 de ore), a durat ceva peste 24 de ore (poate mai puțin, dar nu am putut testa exact după 24 de ore).
Sa ne traiesti sa sa ne-nfloresti nene Tudore ca cine stie ce ne faceam fara tine. Unii ramaneau genii nedescoperite, altii (ca mine) inca instalau OS X la fiecare problema. Da’, totusi, de ce am schimbat hostu’? De curiozitate intreb, nu de alta.
De la începutul existenţei sale, MacUser.ro a stat la hostul pe care-l cumpărasem în 2004 pentru treburile mele. Ieri contractul de hosting mi-a expirat şi nu l-am mai reînnoit pentru că am început să folosesc exclusiv .Mac pentru email şi fişiere. Acum hostingul este oferit ca sponsorizare de către firma Ideance.