URARI PENTRU NOUL HOST (SERVER)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Sa ne mearga bine multi ani, sa fie sanatos si voinic (fara downtime si cu mult bandwith), sa creasca forumul aista si sa se inmulteasca topicurile pe el si numarul de useri MAC precum ciupercile dupa ploaie!
Sa ne traiasca si jupanul Tudor, si multumim ca l-a pus pe rapid din nou online!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Uffff…. A durat o zi întreagă ca să-i dau de capăt. Putea fi online încă de dimineaţă, dar am avut probleme cu diacriticele din baza de date şi apoi cu setările Apache ale noului host care nu se potriveau cu ce vroia ExpressionEngine…  hmmm

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Pai daca mai ai nevoie de ajutr pe viitor, da un mail…. Daca nu ar exista problemele pe care le-ai descris mai sus, de unde as mai lua eu salaru’?

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 28 Noiembrie 2006 07:29 PM

Uffff…. A durat o zi întreagă ca să-i dau de capăt. Putea fi online încă de dimineaţă, dar am avut probleme cu diacriticele din baza de date şi apoi cu setările Apache ale noului host care nu se potriveau cu ce vroia ExpressionEngine…  hmmm

Tudore, felicitări, a durat oricum mult mai puțin decît ne-ai avertizat (72 de ore), a durat ceva peste 24 de ore (poate mai puțin, dar nu am putut testa exact după 24 de ore).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bravos Tudor!
Io ma gandeam ca n-am ce cauta inca doua zile, si cand colo… surprize-surprize! smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Bine ca a revenit rapid. Totusi, mai asteptam ceva smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mai-mai-mai. Ce stie nevrozelu’ si noi nu stim…? Alte surprize/surprize…?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Sa ne traiesti sa sa ne-nfloresti nene Tudore ca cine stie ce ne faceam fara tine. Unii ramaneau genii nedescoperite, altii (ca mine) inca instalau OS X la fiecare problema. Da’, totusi, de ce am schimbat hostu’? De curiozitate intreb, nu de alta.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

De la începutul existenţei sale, MacUser.ro a stat la hostul pe care-l cumpărasem în 2004 pentru treburile mele. Ieri contractul de hosting mi-a expirat şi nu l-am mai reînnoit pentru că am început să folosesc exclusiv .Mac pentru email şi fişiere. Acum hostingul este oferit ca sponsorizare de către firma Ideance.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Atunci, multumim Ideance! grin

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

sa fie intr-un ceas bun! dar… de ce sta la rubrica sugestii si reclamatii? ar trebui una: ovatii smile