Vreau sa cumpar un cablu de incarcare pe usb pentru Iphone4 pentru a-l avea si incarca telefonul la servici.
Inteleg ca trebuie sa fie original ca sa nu am probleme,preturile variaza mult pe piata insa.
Cum recunosc un incarcator si un cablu de date pe usb original?
Recomandari de unde sa cumpar?
nu cred ca doar cablul daca il cumperi trebuie sa fie original. de la auchan, 25 de ron parca set cu incarcator de priza, de masina si cablu. cel de priza a mers doar de doua ori si dupa aia cand bagam tel la incarcat o lua razna touch-ul, facea urat de tot. asa ca l-am degardat pe post de ornament pe birou sa vada lumea ca am aifon .
glumesc. dar nu l-am mai folosit de atunci. cel pentru masina nu l-am incercat. pe de alta parte un coleg nu a avut nicio problema cu niciunul din elementele din pachet, mai ales ca le-a luat inaintea mea.
nu trebuie sa fie original, dar nici ultimul shtift. am avut eu un dintrasta din urma si mi-a fost frica sa-l folosesc cand am vazut cum intra mufa in tel. pe cele originale le recunosti si cu ochii inchisi, dar daca nu te descurci, cumpara de la un dealer apple.
Eu am luat 5 cabluri cu 99 centi de pe eBay (Free Shipping). Unul din ele nu a fost bun, unul avea mufa stramba dar celelalte 3 merg perfect. 15 lei pentru 3 cabluri = afacere buna.
Pe cablurile originale scrie “Designed by Apple in California”. Pe incarcator la fel.
esti sigur de cablu? Sunt sigur ca iphoneu meu e real, dar pe cablu nu scrie nimic. Ce-i drept, sunt cam dezamagit de el, e ca o sarma de cand il am, am crezut ca o sa se inmoaie la un moment dat.
Se pare ca scrie si la mine, dar la celalalt capat al cablului. Nu mai tin minte daca a fost poros, acum nu mai este, cert e ca imi place mai mult ala de la 2G care e mult mai flexibil.
Am luat o chinezarie care incarca bine momentan. Cablul este cam tare dar se conecteaza bine in telefon.Mufa mama din incarcator este inclinata fata de original.Evident nu este la fel de bine finisat ca originalul
Riști să prăjești ceva pe placa de bază! Cunosc trei persoane care au pațit-o. Cu unul m-am plimbat pe la vreo trei service-uri, toți spunându-mi că nu mai au ce să-i facă.
Pune chinezăria la ureche și ascultă zgomotul pe care-l face când încarcă.
Oprește-te până nu e prea târziu!