am făcut ce zice Albu ca Zapadu, dar la restart, tot apare acel mesaj ca la Kata4…
deci ... de cate ori avem nevoie arzatoare de cumparaturi, executam rutina cu reset all warnings bla bla bla, facem cumparaturile si gata.
sau ne uitam in alta parte.
Așa face și la mine (și acasă și la servici) pe 3 mac-uri diferite (siteme diferite 10.5.8, 10.6.x, 10.7.2, versiuni de itunes diferite). Cred că e de la Apple că pe alte țări dacă încerci merge. Probabil au probleme cu servărele.
Ca metodă de a accesa itunes store dați căutare la orice și intrați așa, doar că nu merge home-ul. Așteptăm rezolvarea de la ei .
Și la mine e aceeași problemă.
Tocmai am intrat pe forum să întreb dacă au mai pățit și alții, și văd ca da!
Așteptăm rezolvarea cât mai repede.
Pe iPhone merge fără probleme.
Totul a apărut de la update!
Daca dai pe Home in Appstore atunci apare eroare….cauza cred ca inca nu suntem aliniati vecinii nostri Unguri si Bulgarii au deja iTuines store complet cu Movies si TVShows…
De aceea la intrare in Store implicit se deschide categoria Home
Dai login de pe cont si apoi mergi la urmatoarea categorie Music,Appstore,Books,Podcast sau iTunesU
Eu am o banuiala .... compania care “opereaza” iTunes in romanica, este lazy enough pt a isi actualiza store-ul. Doar este weekend, nu ?!?
Posibil ca pe la inceputul saptamanii viitoare, sa dispara acel mesaj. Pe acelasi computer, dar cu un cont UK, nu da eroarea. Acelasi computer, acelasi user in Lion, acelasi iTunes ....
Si .... vad ca nu a aparut inca optiunea de iTunes in the cloud si pentru noi. Cumperi o muzichie pe un device Apple, o copiezi manual si pe celelalte device-uri autorizate sub acelasi apple ID. Speram sa apara si la noi bifa si pentru music, nu doar apps si books ....
Se pare ca mai trebe sa bem niscai tutun ... si sa asteptam.